kontinentalbar_Apple-Breeze

Kontinental bar: Musserende eleganse

En drink med smak av deilig mørk rom kombinert med syrlig bitter frukt.

Publisert

Den representerte jeg Norge med i "Havana Club Grand Prix" i februar i år på Cuba, og er tilegnet verdens største og flotteste cruiseskip, Queen Elisabeth 2. Jeg kom på delt fjerdeplass av 24 deltagere. Prøvde mange varianter før jeg kom fram til denne resepten. Det er en drink med smak av deilig mørk rom kombinert med syrlig bitter frukt.

Ved å tilføre kullsyre med musserende vin får man en mer elegant, perlende drink enn når man benytter brus. Ja, man gir den et snev av luksus, og hele drinken får et løft.

Q. E. 2

2 cl 7 års Havana Club2 cl Cartron bringebærlikør1/2 limefrukt i biter10 tyttebær (frosne) Toppes med Moscato de Asti fra Saracco

Fyll et stort glass med knust is. Lime og tyttebær knuses i bunnen på shakerglasset. Ha i resten av ingrediensene, deretter knust is fra glasset og shake godt. Fyll dette usilt over i det avkjølte glasset og topp med Moscato de Asti. La gjerne drinken stå ett minutt før man drikker den, for at smakene skal komme helt til sin rett.

Powered by Labrador CMS