
Etter kongelig avtale
Chambord Black Raspberry Liqueur har fått “The Royal Seal of Approval”, og ble servert på Kate og Williams bryllupsfest i april. Den fruktige cocktailen, en signaturdrink fra parets favorittnattklubb Boujis, ble servert til 300 personer som var invitert til deres bryllupsfest fredag 29. april 2011.
Chambord Royal Wedding Cocktail.

Mens vi venter på neste store kongelige bryllup, med Prins Albert av Monaco og Charlene Wittstock, kan du også prøve denne drinken. Slik lager du din egen Chambord Royal Wedding Cocktail:
Chambord Royal Wedding Cocktail
* 1 cl Chambord Black Raspberry Liqueur
* 1,5 cl pasjonfruktjuice
* 2,5 cl vodka
* 5 cl champagne
* Is
Glass: Champagneglass
Fremgangsmåte: Is, pasjonfruktjuice, vodka og Chambord Black Raspberry liqueur blandes godt. Fyll et champagneglass halvfullt opp med blandingen, og topp glasset med champagne.
Chambord Black Raspberry Liqueur fremstilles på det tradisjonelle Château Chambord i Loiredalen, sør for Paris. Den er laget på svarte og røde bringebær, vanilje fra Madagaskar, marokkansk sitrusskall, honning og XO cognac. Ingrediensene blir blandet i en unik tretrinns prosess for å skape en deilig naturlig sort bringebærlikør.
Pris: 350 kroner (70 cl) (Vinmonopolet)
Relaterte artikler
-
Ørbakk vant NM i Cocktail 2011 med Big Lips
Odd Arne Ørbakk, som til daglig jobber som bartender på Brødrene Stensbys eftf Bar på Elverum, vant NM Cocktail 2011 i Trondheim i helga. Andreplassen gikk til Anette Leivestad fra Bergen mens Henriette N. Tøssebro fra Oslo ble nummer tre. Norgesmester i flairtending ble Jon-Vegar Palmer Hole
-
Østervold vant med drinken Søta Bror
Therese Østervold fra Café Contra Bar i Bergen vant denne uka delfinalen i nordiske bartenderkonkurransen World Class med drinken Søta Bror. Hun er dermed den andre nordmannen som er kvalifisert for den nordeuropeiske delfinalen i Berlin. Fra før er Alexandre Pereira Ruas fra Manolo i Oslo kvalifisert.