Sambakarsk

Kontinental Bar: Kald, duggfrisk og leskende

Kalde, duggfriske drinker i lange glass. Det er Roar Hildonens resept for gode sommerdrinker.

Publisert

- Og de bør mikses og presenteres slik at gjesten får store forventninger om å bli nedkjølt og utørst. Min egenkomponerte Sambakarsk er i så måte midt i blinken. En fruktig, sommerlig og - om jeg får si det selv - knallgod variant av Batidas.

Sambakarsk. (Foto: Bjørn Værness)

Sambakarsk

* 4 cl Pitu Cachaca

* Saften og fruktkjøttet fra en fersk pasjonsfrukt

* 6 cl friskpresset appelsinjuice

* ½ cl frisk lime- eller sitronjuice

* 2-3 ts sukker (smakes til)

Fyll et stort rocksglass med knust is. Hell isen over i shakeren sammen med alle ingrediensene, shake og hell usilt over i rocksglasset.

Powered by Labrador CMS