Foto: Pals

Ny serie spesialkaffe fra Pals

Pals lanserer nå en serie spesialkaffe med tilbehør der alle produktene er utvalgt med miljøet i tankene, og som også bekrefter søkelyset på god smak og bærekraft i alle ledd.

Publisert

Dette er en kaffe med sporbarhet, dyrket i noen av verdens fremste kaffeland, og er lokalbrent hos Pals i Asker basert på kunnskap og lange tradisjoner.

Pals har valgt en miljøvennlig emballasje uten aluminium, som er CO2-nøytral og med et lekent design.

Fem varianter

Foto: Pals

Kaffen kommer i første omgang i fem forskjellige varianter:

Leskende og delikat. En lysbrent kaffe fra Etiopia med smakstoner av fiol og sitrus.

Ren og fruktig: En lysbrent kaffe fra Kenya med smakstoner av solbær og appelsin.

Saftig og fyldig: En mellombrent kaffe fra Colombia med smakstoner av valnøtt og ananas.

Frisk og kompleks: En lysbrent kaffe fra Bolivia med smakstoner av nype og mango. Økologisk dyrket.

Søt og rund espresso: En franskbrent espresso fra Honduras med smakstoner av sukkerspinn og mørk sjokolade. Økologisk dyrket.

Serien kommer i første omgang i hele bønner pakket i 250-gramsposer, lysbrent og mellombrent, espressobrent i 1-kilosposer, samt Julekaffe. Andre pakningsstørrelser er mulig ved større volum.

Familiebedrift

Familiebedriften Pals røster kaffe lokalt i Asker, og leverer til noen av Norges mest anerkjente hoteller, restauranter og bakerier. Pals har et sterkt bærekraft engasjement og ble Miljøfyrtårnsertifisert allerede i 2012. Bedriften har tatt plastløftet i regi av Grønt punkt, leverer varer med lastebiler som også går på biogass, og har siden 1996 samarbeidet tett med WWF.

Pals har lager og fagkonsulenter i Trondheim, Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand samt hovedlager i Asker.

Du kan også lese mer om kaffen på Pals.no.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS