Fra venstre André Pettersen (sjef for Hotel Operations i Hurtigruten Norge), administrerende direktør i Hurtigruten Norge, Hedda Felin, og Tani Gurra, som er hovedansvarlig for drikke («Front of House & Beverage Director») på Hurtigruten.
Fra venstre André Pettersen (sjef for Hotel Operations i Hurtigruten Norge), Hedda Felin (administrerende direktør i Hurtigruten Norge), og Tani Gurra, som er hovedansvarlig for drikke («Front of House & Beverage Director») på Hurtigruten.

Verdens første musserende vin lagret i arktisk hav


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS