Amarula Muddy River. (Foto: Altia)
Amarula Muddy River. (Foto: Altia)

«Milkshake» med Amarula

17. mai står for døren og også i år må man belage seg på å ferie store deler av dagen hjemme. Amarula Muddy River hjelper deg å imponere kohorten.

Publisert

Amarula Muddy River er en tvist på den klassiske drinken Mudslide, milkshake for voksne. Drinken har sitt opphav på Wreck Bar i Rum Point Club på Grand Cayman Island. Drinken ble oppfunnet da en kunde ønsket å bestille en White Russian. Baren hadde desverre ikke fløte, men en flaske med kremlikør - og slik ble en ny cocktail født.

Amarula Muddy River. (Foto: Altia)
Amarula Muddy River. (Foto: Altia)

For å få et fruktig preg på drinken har vi valgt å basere den på Amarula Raspberry & Chocolate. Dette gir drinken et behagelig preg av bringebær, marulafrukt og sjokolade. I tillegg gir den unike espressolikøren, Caffè Borghetti, drinken en rund og søt avslutning.

Amarula Muddy River

Ingredienser

3 cl Amarula Raspberry Chocolate

2 cl Caffè Borghetti

2 cl Koskenkorva vodka

Fremgangsmåte: Ingrediensene shakes hardt med is og dobbeltsiles over i et avkjølt cocktailglass. Garner med revet sjokolade.

Dette trenger du

Amarula Raspberry Chocolate

Varenr.: 12159101 (Vinmonopolet)

Alkohol: 15,5 %

Volum: 70 cl

Pris: 250 kroner (Vinmonopolet)

Borghetti Caffè Espresso

Varenr.: 4372201 (Vinmonopolet)

Alkohol: 25 %

Volum: 70 cl Pris:

313 kroner (Vinmonopolet)

Koskenkorva Vodka

Varenr.: 4239801 (Vinmonopolet)

Alkohol: 37,5 %

Volum: 100 cl

Pris: 443 kroner (Vinmonopolet)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS