Fikk to minutter på seg til å snakke seg til hotelljobb

Over 50 nye stillinger skal besettes før Quality Hotel River Station åpner 1. november 2019, og hotellet gikk en utradisjonell vei for rekruttering av nyansatte.

Publisert

Mandag 20. mai inviterte Quality Hotel River Station til «Speed Date» for å innhente over 50 ansatte til en rekke stillinger. Speed Date går ut på at søkerne fikk 2 minutter til å vise hvem de er til et utvalg av ledere i Quality Hotel og sentrale samarbeidspartnere i Drammen.

– Å rekruttere ved å invitere til en Speed Date gir oss muligheten til å se hele mennesket og ikke bli farget av hull i CV’en eller eventuelle veivalg mennesker har tatt i løpet av livet. Vi fikk over 200 personer innom i løpet av dagen, det var helt fantastisk, forteller hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit.

Allerede to timer før «Speed Daten» skulle begynne begynte mennesker å strømme på til Comfort Hotel Union Brygge hvor arrangementet var. Arrangørene i Quality Hotel River Station håpet at rundt 100 personer skulle komme på Speed Date. Det dobbelte antallet tok turen innom.

Mennesket foran CV

– Vi tror på at fantastisk service ikke alltid behøver å handle om en imponerende CV eller mange års erfaring, men snarere om personlighet og kreativitet i møte med gjestene våre. I Quality Hotel ser vi at det å satse på mangfold, inkludering og fellesskap gir resultater i form av god kultur. I «Speed Daten» fikk alle deltakerne muligheten til å vise frem seg selv og sin personlighet, og vi fikk møte mennesket bak CV-en, sier Hanne Corneliussen i Nordic Choice Hotels.

«Speed Date» var første steg i rekrutteringsprosessen. Kandidatene som går videre vil gå videre til en workshop og et mer tradisjonelt intervju før mulig ansettelse.

Hotellgjest i juryen

Tveit og Corneliussen hadde blant annet fått med seg Paal Engebretsen i juryen, som er gullmedlem i Nordic Choice Club, og til vanlig jobber som daglig leder i Engebret Sko like ved hotellet. Han var invitert med for å se søkerne fra et gjesteperspektiv.

– Det var så spennende og moro å få være med, og å få møte de som skal ta vare på gjestene og vise dem hvor fantastisk Drammen er, sier Paal Engebretsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS