Boksnyhetene fra Diplom-Is høsten 2024.
Boksnyhetene fra Diplom-Is høsten 2024.

Høstens nyheter fra Diplom-Is

Diplom-Is satser stort på boksisporteføljen, og lanserer seks nyheter som er på vei ut i isdisker over hele landet.

I tillegg til et utvidet smaksunivers, kommer alle de hvite boksene, både nyheter og eksisterende, i nytt design.

– Vi så et behov for å gi boksisen vår et realt løft. Hos oss skal alle finne en favoritt, og med de smakene vi nå lanserer på boks, kombinert med eksisterende, skal hele familien kunne finne noe de liker, sier merkevaresjef hos Diplom-Is, Stine Alstad Quille.

Lett å kjenne igjen

For å gjøre det enda enklere å finne Diplom-Is i isdisken, kommer boksene i et helt nytt design, der det nye uttrykket bærer preg av smak og fristelse.

– Det nye designet skal gjøre det enda lettere å kjenne igjen Diplom-Is, og i tillegg løfte smakene og gi dem den plassen de fortjener, sier Alstad Quille.

Fra Royal kommer nyheten salt karamell, en premium fløteiskrem med fersk, norsk fløte med smak av salt karamell, med salt karamellsaus og karamelliserte mandler.

Se alle nyhetene nederst i saken

Helt fri for karragenan

De siste årene har Diplom-Is jobbet for å gjøre alle egenproduserte produkter fri for karragenan og CMC. I tillegg til at alle nyheter lanseres uten, jobber Diplom-Is med å fase ut tilsetningsstoffene i eksisterende produkter.

– All boksis fra merkevaren Diplom-Is er nå fri for karragenan og CMC. Så når du i fremtiden kjøper en boksis med det nye gule lokket, skal du kunne være trygg på at den er uten tilsetningsstoffene, forteller Alstad Quille.

Hele 81 % av alle produkter produsert av Diplom-Is er nå uten karragenan og CMC. Ved årsslutt er tallet 90 %, og 100 % i løpet av første kvartal 2025.

Planleggingssjef i Diplom-Is, Joakim Benoni Nilssen legger ikke skjul på at utfasingen har krevd sitt, men at det heller ikke var et alternativ å ikke gjøre noe.

– Snart har vi en egenprodusert portefølje helt uten karragenan og CMC. Det har vært et krevende arbeid, men vi setter kunders og forbrukeres ønsker og forventninger høyt. Derfor startet vi utfasingen tidlig og har investert mye tid og ressurser i det, sier han i pressemeldingen.

Dette er smakene

Sandwich: En testvinnende småisklassiker på boks. Norsk fløteis med vaniljesmak, tilsatt biter av sandwichkjeks

Popcorn & Salt karamell: Norsk fløteis med popcornsmak, tilsatt salt karamellsaus.

Gullpinne: Bestselgende klassiker på boks. Fløteis med vanlijesmak og fløteis med sjokoladesmak, tilsatt sjokobiter med hvetecrisp.

Cookie Dough: Fersk norsk fløteis med smak av kjeks, tilsatt kakedeigbiter og sjokobiter

Sjokopistasj: Duois med fersk norsk fløteis med sjokoladesmak tilsatt sjokoladebiter, og fløteis med pistasjsmak

Royal Salt karamell: Premium fløteiskrem laget med fersk, norsk fløte med smak av salt karamell, med salt karamellsaus og karamelliserte mandler

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS