Geir Smith-Solevåg, kommunikasjonssjef i Frelsesarmeen (til venstre) og Dan Robert Halshamn, daglig leder i Norrein Gruppen.
Geir Smith-Solevåg, kommunikasjonssjef i Frelsesarmeen (til venstre) og Dan Robert Halshamn, daglig leder i Norrein Gruppen.

Spanderer 2800 julemåltider på barnefamilier

I samarbeid med Frelsesarmeen inviterer Egon over 2800 gjester, hovedsakelig barnefamilier, til en spesiell førjulsopplevelse med god mat og godt selskap.

Karin Leiva fra Frelsesarmeen jobber tett med Egon for å koordinere de over 2800 måltidene som gis ut til barnefamilier i førjulstida.
Karin Leiva fra Frelsesarmeen jobber tett med Egon for å koordinere de over 2800 måltidene som gis ut til barnefamilier i førjulstida.

For mange barnefamilier er førjulstida preget av økonomisk press og bekymringer. For å gjøre dagene litt lysere for de som trenger det mest, inviterer Egon 60 gjester per restaurant i Norge og Sverige til en helt spesiell kveld.

Minneverdige opplevelser

Med over 2800 måltider til en samlet verdi av 1,2 millioner kroner ønsker Egon å gi barnefamilier muligheten til å senke skuldrene og nyte et restaurantbesøk uten økonomiske bekymringer. Familiene får oppleve en kveld med julepyntet atmosfære, god mat og tid sammen.

For noen er et restaurantbesøk hverdagskost. For andre kan det være en unik opplevelse og et minne for livet.

– Et måltid høres kanskje trivielt ut, men for mange betyr et restaurantbesøk alt, sier Dan Robert Halshamn hos Egon.

Fellesskap og ansvar

– Et av barna som besøkte oss forrige jul fortalte at det var første gang han hadde spist dessert i hele sitt liv. Han hadde pyntet seg, og fikk en kveld som overgikk alle forventninger. At vi kan være med å skape slike minner varmer langt inn i sjela, forteller Halshamn i pressemeldingen.

Initiativet er et uttrykk for Egons verdier om fellesskap og ansvar. Egon er takknemlig for muligheten til å bidra til en god førjulstid for så mange, på sin egen måte.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS