John Kristian Stubban er ny hotelldirektør på Gaustablikk Høyfjellshotell. (Foto: Gaustablikk Høyfjellshotell)
John Kristian Stubban er ny hotelldirektør på Gaustablikk Høyfjellshotell. (Foto: Gaustablikk Høyfjellshotell)

Ny hotelldirektør på Gaustablikk

John Kristian Stubban er ny hotelldirektør ved Gaustablikk Høyfjellshotell.

Publisert

Han har hatt lang fartstid i Clarion Collection, der han blant annet var kjededirektør i nærmere fire år. Gaustablikk investerer nå i fremtiden – til tross for koronasituasjonen – med John Kristian Stubban ved roret tar hotellet neste steg i utviklingsreisen.

Lang erfaring fra reiselivsbransjen

Stubban har lang erfaring fra ledende roller i hotell- og reiselivsbransjen, ikke minst som kjededirektør for Clarion Hotel-kjeden; Clarion Collection. Nå går flyttelasset med hele familien til Tinn og Gaustablikk Høyfjellshotell.

– Jeg ser frem til en utrolig spennende reise sammen med eiere i Vätterledens, og å være med på å drive og utvikle Gaustablikk og destinasjonen Gausta fremover.

Tar over etter Anette Sveinsson

I forbindelse med ansettelsen, går Anette Sveinsson inn i rollen som «controller».

I fjor begynte hun som fungerende daglig leder i en overgangsperiode. Nå er det på tide å overlate roret.

– Det føles veldig gøy å få tilliten til å ta over etter Anette Sveinsson. Jeg gleder meg stort og går til oppgaven med masse ydmykhet, men også med masse oppspart energi. Nå håper jeg på snø og minusgrader og en forhåpentligvis lang og fin vintersesong, sier Stubban i pressemeldingen.

Gaustablikk Høyfjellshotell

Ved foten av Telemarks høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du Gaustablikk Høyfjellshotell på 960 moh.

Det som i 1970 startet som Gaustablikk Fjellstue, består i dag av 90 hotellrom, 47 hytter og 22 leiligheter.

Her bor du sentralt på Gausta, tett på Gausta Skisenter og Gaustatoppen med fjellheimens opplevelser rett utenfor døren.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS