Legoland Castle Hotel åpnes førstkommende fredag, 29. mars 2019. (Foto: Legoland)
Legoland Castle Hotel åpnes førstkommende fredag, 29. mars 2019. (Foto: Legoland)

Legoland åpner storslått hotell 

Denne uka åpner Legoland Castle Hotel i Danmark. Det nye hotellet med 142 rom med ridder-, prinsesse- og trollmanninnredning ligger rett ved hovedinngangen til Legoland, og er parkens største investering til dags dato.  

Publisert

Legoland Castle Hotel, som åpner fredag 29. mars, byr på legomagi fra gulv til tak. Castle Hotel har hele 142 gjennomførte legotematiserte ridder-, prinsesse- og trollmannsværelser og en stor ny restaurant, Knights’ Tavern.

– Dette er et ekstremt gjennomført hotellprosjekt. Når barna reiser herfra, vil de ikke være i tvil om at de har bodd på et ekte slott fylt med eventyrstemning og legomagi, sier direktør i for Legoland, Christian Woller.

Fra ett av rommene. (Foto: Legoland)
Fra ett av rommene. (Foto: Legoland)

– Et helt fantastisk legounivers

Fredag kveld ankommer de første gjestene til hotellet, men før de får lov til å komme, vil det være et stort åpningsshow på plassen foran hotellet. Åpningsshowet er for øvrig åpent for alle.

– Vi har arbeidet på dette hotellet de siste fire årene, så det blir veldig bra å endelig kunne vise det frem og se barnas reaksjoner når de trer inn i et helt fantastisk legounivers, sier Woller.

Legoland åpner sesongen dagen etter

Dagen etter hotellåpningen, åpner også Legoland-parken for en ny sesong. Gjestene kan se frem til en spennende sesong med flere nye overraskelser.

– Vi har blant annet et nytt stort arrangement på programmet i Legoland i år. Når mai måned starter, vil gjestene også kunne merke ridderstemningen i Legoland når vi presenterer vårt nye riddershow «Battle of the Brick», som byr på byr på lansekamp fra hesteryggen, trick-riding, sverdfekting, akrobatikk og ulike stunts, sier Christian Woller i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS