Illustrasjonsfoto:
Illustrasjonsfoto:

Small Danish Hotels og VisBook inngår partnerskap

Den danske hotellkjeden Small Danish Hotels har inngått en strategisk rammeavtale med hospitality-tech-selskapet VisBook, som er en del av Visit Group.

Rammeavtalen innebærer at VisBooks Property Management-plattform (PMS) blir gjort tilgjengelig for kjedens mer enn 75 hoteller.

Danmarks største kjede for privateide overnattingssteder

Small Danish Hotels er Danmarks største kjede for privateide overnattingssteder. Kjeden teller over 75 unike og frittstående hoteller med over 5200 rom totalt. Nå har de valgt VisBook som en av sine foretrukne leverandør av PMS-løsninger. Dette gir medlemmene mulighet til å implementere VisBooks plattform i sine hoteller.

Administrerende direktør for Small Danish Hotels, Finn Kræfting.
Administrerende direktør for Small Danish Hotels, Finn Kræfting.

– Vi skal være Danmarks foretrukne hotellkjede for frittstående hoteller. For å få til dette må vi tilby markedets beste løsninger som bidrar til merverdi for medlemmene våre. Flere av våre medlemmer har skrytt veldig av VisBook, så nå utvider vi samarbeidet og tilgjengeliggjør plattformen for våre medlemmer, sier administrerende direktør for Small Danish Hotels, Finn Kræfting.

 

Alt-i-ett plattform

Administrerende direktør for VisBook, Harald Lundemo.
Administrerende direktør for VisBook, Harald Lundemo.

VisBook tilbyr en alt-i-ett plattform som integrerer alle deler av virksomheten. Gjennom plattformen knyttes alle deler av hotellet sammen, slik som booking, rengjøring, spa, restaurant og regnskap, til et enkelt og skalerbart system. Med Small Danish Hotels har de fått sin første nøkkelavtale på det danske markedet.

– Det danske markedet har flere selvstendige hoteller og i større grad, mindre hotellkjeder enn det norske markedet. Vi er glade for at Small Danish Hotels har troen på at våre løsninger kan hjelpe dem med å konkurrere med de store spillerne på markedet, sier administrerende direktør for VisBook, Harald Lundemo.

Har 1250 hoteller i porteføljen

VisBook

VisBook er et ledende skandinavisk PMS-system for hoteller og virksomheter innen reiselivsnæringen. 

Med VisBooks alt-i-ett-løsning integreres alle deler av virksomheten i et brukervennlig og skalerbart system. 

Alt fra booking og innsjekking til restaurant og spa kan håndteres i én og samme plattform. Selskapet har om lag 1250 kunder i Norden og Europa, og er en del av Visit Group.

VisBook teller nå totalt 1250 nordiske hoteller i sin voksende kundeportefølje. Danmark er et viktig vekstmarked for Visit Group, som allerede samarbeider tett med det ledende rederiet DFDS og flere destinasjonshotell i landet.

– Vårt fokus er å legge til rette for at kundene våre skal kunne bruke mest mulig av sin tid på å pleie sine gjester. Operasjonell effektivitet, salg, pakking og distribusjon er områdene vi skal fortsette å være best på. Vi tror det danske markedet kommer til å bli et av våre viktigste vekstområder, der partnerskapet med Small Danish Hotels markerer en viktig milepæl, sier Lundemo, og legger til:

– Vi nordmenn pleier å si at det er deilig å være norsk i Danmark. Forhåpentligvis blir dette tilfellet for VisBook også.

 

Small Danish Hotels

Small Danish Hotels er Danmarks største hotellkjede for privateide overnattingssteder, med kroer, by-, boutique-, bade- og velværehoteller over hele landet. I 2022 etablerte Small Danish Hotels The Hotel Alliance sammen med BWH Hotels, og til sammen driver de nå 75 hoteller og mer enn 5200 rom over hele Danmark. De fleste hotellene har møte- og konferansefasiliteter.

Small Danish Hotels tilbyr skreddersydde ferie- og helgeopphold med temaer som velvære, gourmet, golf, vandring og sykling. Overnattingsstedene er ulike, men stikkordene er de samme: Personlig gjestfrihet, fokus på kvalitet og sans for detaljer som skaper en behagelig opplevelse.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS