Haakon Lervaag Winge. (Foto: Culina)
Haakon Lervaag Winge. (Foto: Culina)

Nyansatt i Culina Trondheim

Culina vokser stadig, og for å holde tritt med markedet forsterkes salgsteamet i trondheimsregionen. Haakon Lervaag Winge er ansatt som ny selger for Culina Trondheim.

Publisert

Haakon Lervaag Winge startet i stillingen i juni. Han kommer fra Thon Hotels, der han arbeidet som restaurant- og konferansesjef på Thon Hotel Prinsen. Han har også vært innom Radisson Hotel Group, Clarion (Nordic Choice Hotels), Egon og Tulla Fisher.

«Viktig med gode fagfolk»

«Å jobbe med våre produkter krever både interesse og kompetanse, så å få tak i gode fagfolk er viktig. Å forstå hvordan et kjøkken fungerer i praksis, å vite hvilke spørsmål som må stilles for å identifisere kundens virkelige behov er avgjørende for å kunne tilby kundene rett produkt. De aller fleste som jobber med salg i Culina har bakgrunn som kokk, servitør eller restauratør. Nå har vi fått Haakon Lervaag Winge på laget, som har erfaring fra både hotell og restaurant. Å få inn nye krefter er sunt for enhver bedrift, og det å få inn en som har kundeopplevelsen friskt i minne ser vi som utelukkende positivt», heter det i en pressemelding fra Culina.

– Spennende på «motsatt» side

– Jeg har brukt Culina som leverandør på flere av plassene jeg har jobbet, så når det bød seg en mulighet på denne jobben, tok jeg kontakt med en gang. Nye utfordringer og muligheten for å bruke min opptjente kompetanse fra bransjen til å jobbe på «motsatt» side fristet veldig mye. Jeg har vært mye innom Fossegrenda (showrommet til Culina Trondheim) en del ganger, og både miljø og arbeidsoppgavene denne jobben medfølger følte jeg passet meg veldig godt. Mest av alt har arbeidsmiljøet her i Culina framstått helt fantastisk fra utsiden, og dette ser jeg nå stemmer utrolig godt, sier Lervaag Winge.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS