Kokkene fra Credo står klare til å ta imot barna

Kokkene fra restaurant Credo står klare når Geitmyra Credo inviterer til Barnas aller beste sjømatfest 20. mars.

På menyen står kaviar, krabbepizza, blåskjellgrilling, snegler, knivskjell, tangchips og mye annet spennende. Daglig leder for Geitmyra Credo, Trond Åm, oppfordrer alle voksne til å ta med seg så mange barn som mulig.

Sjømatfest

– Vi dekker til sjømatfest både inne og ute. Det er første gang vi arrangerer åpen dag her og vi gleder oss enormt til å ta imot glade barn. Responsen er stor, så det er tydelig at folk er nysgjerrige på dette. Vi legger opp til en rekke morsomme stasjoner, der barna kan både smake og gjøre. Det vil være en spektakulær fiske- og skjellutstilling, barna kan filetere fisk og skjære torsketunger. De kan lage sin egen sild og knuse sitt eget tarekrydder. Og hvordan smaker egentlig sildeiskrem? Forteller Åm.

Lære om bærekraft og økosystemet

På NTNUs minilaboratorium kan barna se i mikroskopet på skapninger som rører seg i havet. Det blir også en egen stasjon med kompostering, og barna lærer om bærekraft og økosystemet. Og så blir det selvfølgelig rekepillekonkurranse.

Sjømatfesten varer fra 12.00 – 16.00 og er gratis og åpent for alle

Les mer om arrangementet her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS