Cocktails med whisky til kalde vinterdager

Whisky er «kongen» av klassiske cocktails, og her finner du fire drinker utarbeidet av og bartendere hos Internasjonalen.

Publisert

Med en hjemmelagd kryddersirup får du friske cocktails som kan nytes foran peisen.

Slik lager du den:

10 g ristet stjerneanis

10 g knust kardemomme

5 g spisskummen

En neve nellik

2 deler sirup til en del vann.

Fremgangsmåte: Rist krydder i gryta til det popper, ha i vann forsiktig og la det trekke. Så ha i sukker og rør ut til det har løst seg opp. Sil av krydder og ha på flaske.

Under finner du de fire drinkene.

Louisiana whisky punsj

4 cl Jack Original

2 cl kryddersirup

2 cl sitronsaft

Oh Honey

4 cl Jack Honey

2 cl sitronsaft

2 cl ananasjuice

1 cl ingefærsirup

Topp med Ginger Beer eventuelt sterkere ingerfærsirup + soda

Clementine Sour

4 cl Jack Original

2 cl klementinsaft

2 cl kryddersirup

2 cl limesaft + klementinzest eventuelt egg reverse dry

Southern sling

4 cl Jack Original

2 cl sitronsaft

2 cl ananasjuice

Liten klype sukker

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS