Carl Lescroart er ny administrerende direktør i Coca-Cola European Partners Norge. (Foto: Coca-Cola European Partners Norge)
Carl Lescroart er ny administrerende direktør i Coca-Cola European Partners Norge. (Foto: Coca-Cola European Partners Norge)

Skal lede Coca-Cola i Norge

Carl Lescroart overtar rollen som administrerende direktør for Coca-Cola European Partners Norge, og ser frem til å slutte seg til det norske teamet før sommeren. Han starter i stillingen 1. juni 2020.

Publisert

Lescroart kommer opprinnelig fra Belgia, og har en bred kommersiell erfaring fra Coca-Cola European Partners (CCEP). Her har han hatt ulike roller de siste åtte årene, og leder i dag den kommersielle avdelingen til CCEP Frankrike. Han har også tidligere ledet den franske salgsorganisasjonen, vært direktør for kalde drikker i Belgia/Luxemburg og hatt ansvaret som salgsdirektør i Belgia.

Før han begynte i CCEP jobbet Carl i Masterfoods og Sara Lee/ Douwe Egberts som direktør for internasjonal handel og kommersiell direktør for kaffe og te.

– Norge er et utfordrende og spennende marked

Selv vil Lescroart flytte med familien til Norge så fort det er mulig, og han ser frem til å lære mer om et marked som er litt spesielt i europeisk sammenheng.

– Jeg ser frem til å jobbe med et sterkt norsk team i et marked som er utfordrende og spennende, og jeg håper og tror jeg kan bidra med min erfaring fra andre markeder, forteller han.

– Vi gleder oss til å få Lescroart på plass i Norge, der han kommer til å spille en viktig rolle i dialogen med kundene våre i tiden som kommer. Med hans brede kommersielle erfaring og positive engasjement er vi sikker på at han vil bidra til å skape verdi for alle parter, sier kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola European Partners Norge, Per Hynne, i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS