Idyll utenfor Strand Hotel Fevik by Classic Norway Hotels.
Idyll utenfor Strand Hotel Fevik by Classic Norway Hotels.

Takker reiselivet etter rekordsommeren

Classic Norway Hotels-direktør Stephen Meinich-Bache hyller landets reiselivsansatte, og lanserer «Reisebransjeløftet 2024».

Hotel Refsnes Gods på Jeløya er at av hotellene i Classic Norway Hotels.
Hotel Refsnes Gods på Jeløya er at av hotellene i Classic Norway Hotels.

Sommeren 2024 ble en knallsommer for norsk reiseliv med rekordhøye overnattingstall.

Aldri hatt flere norske og utenlandske besøkende

Aldri har norske overnattingsbedrifter hatt flere norske og utenlandske besøkende.

Administrerende direktør Stephen Meinich-Bache hos Classic Norway Hotels takker reiselivet etter rekordsommer.
Administrerende direktør Stephen Meinich-Bache hos Classic Norway Hotels takker reiselivet etter rekordsommer.

– Dette har vært mulig takket være en fantastisk felles innsats i et samlet norsk reiseliv hver eneste dag. Og vi i Classic Norway Hotels ønsker å rette en varm takk alle dedikerte reiselivskolleger som bidrar til viktig lokal verdiskaping over hele landet. Uten dere hadde ikke dette vært mulig, sier Stephen Meinich-Bache i sin hyllest til norsk reiseliv.

Reisebransjeløftet 2024 

– Som en liten takk for det store arbeidet som legges ned og det helhjertede engasjementet som reiselivsmedarbeidere i Norge viser lanserer vi nå «Reisebransjeløftet».

Det er en eksklusiv sjanse for ansatte i reiselivet til å oppleve noen av Norges mest fantastiske destinasjoner til lave priser.

– Fra 15. oktober 2024 og ut hele 2025, unntatt høysesongen, kan reiselivsansatte bo på utvalgte hoteller og rorbuanlegg hos oss i Classic Norway Hotels til sterkt rabatterte priser, med overnatting fra 750 kroner per rom og 30 prosent rabatt på mat, forklarer Meinich-Bache i pressemeldingen.

Opplev det beste Norge har å by på 

Villa Bryggekanten og Henningsvær Bryggehotell by Classic Norway Hotels i Lofoten.
Villa Bryggekanten og Henningsvær Bryggehotell by Classic Norway Hotels i Lofoten - med fjellene Festvågtind (til venstre) og Vågakallen (til høyre) i bakgrunnen.

Slik skal reiselivsansatte fra alle sektorer i norsk reiseliv få muligheten til  å oppleve det som ofte omtales som det beste Norge har å by på.

– Etter en lang sommer med ekstra travle arbeidsdager og - uker, vet vi at mange av dere drømmer om å utforske noen av landets unike, personlige hoteller. Gjennom «Reisebransjeløftet» ønsker vil å gi muligheten til å hente inspirasjon og samtidig nyte kvalitetstid ved noen av Norges fineste reisemål, fortsetter han.

Sammen for et sterkere norsk reiseliv

Reisebransjeløftet skal gi reiselivsansatte og deres familier muligheten til å oppleve Norges vakreste reisemål på en helt spesiell måte.

– Det er vår måte å vise takknemlighet for det store arbeidet dere gjør for å løfte norsk reiseliv til nye høyder. Reiselivet i Norge er ikke bare konkurranse, men også fellesskap, fortsetter Meinich-Bache. Gjennom samarbeid på tvers av geografi og sektorer, fra servering til overnatting og aktiviteter, skaper vi sammen de unike opplevelsene som gjør Norge til et attraktivt reisemål for både nordmenn og internasjonale gjester. Vi må aldri glemme at et reiselivsprodukt er aldri bedre enn menneskene bak det. Derfor er vi stolte av å invitere alle dere som gjør Norge til verdens vakreste ferieland, til å være våre hedersgjester, sier direktøren for Classic Norway Hotels.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS