Roy Heggdal leder Hotell Molde Fjordstuer. (Foto: Morten Holt)
Roy Heggdal leder Hotell Molde Fjordstuer. (Foto: Morten Holt)

Direktør-jobben gikk i arv

Ragnar Heggdal var med og startet Hotell Molde Fjordstuer i 2002. Sønnen Roy kom til hotellet tre år senere. Da Ragnar trappet ned i 2013, var det Roy som overtok direktøransvaret.

Publisert
Hotell Molde Fjordstuer ligger like ved kaikanten i Molde. (Foto: Morten Holt)
Hotell Molde Fjordstuer ligger like ved kaikanten i Molde. (Foto: Morten Holt)

Hotell Molde Fjordstuer, ett av 18 medlemmer i Classic Norway Hotels, ligger helt nede ved havkanten, like ved Aker stadion.

Her bys det på 59 rom, mange av dem med fantastisk utsikt utover fjorden.

Mye på F&B

Mange av rommene har panoramautsikt utover fjorden. (Foto: Morten Holt)
Mange av rommene har panoramautsikt utover fjorden. (Foto: Morten Holt)

Overnattingsvirksomheten er selvfølgelig en viktig del av driften, men for Hotell Molde Fjordstuer utgjør mat- og drikke en stor del av omsetningen. Hotelldirektør Roy Heggdal anslår rundt 60 prosent.

Mange tar også turen bare for å spise, og i restaurant Fjordstuene har klippfisk blitt en av spesialitetene.

Åpnet opp etter påske

I likhet med de fleste andre norske hoteller, måtte også Hotell Molde Fjordstuer stenge da koronapandemien herjet som verst.

– Vi hadde fullt trøkk, men måtte stenge en snau måned. Rett etter påske åpnet vi sakte, men sikkert opp igjen, og allerede på forsommeren var kurs- og konferanse oppe og gikk igjen, sier Heggdal.

Hotellet har åtte møterom med plass til totalt 60 personer.

God juni for K/K

– Det er september til mai som er de beste månedene for K/K, men de første ukene i juni 2020 hadde vi den beste møteaktiviteten noensinne på hotellet, forteller Heggdal, som også legger til at ferie- og fritidsmarkedet har tatt seg opp i «skuldermånedene» mai og september.

– Dessuten er noe i ferd med å endre seg i vinterhalvåret. Selv om vi ønsker enda mer trafikk på denne tiden av året, har vi merket en klar økt pågang på tider av året som tidligere var ganske «dødt».

Les mye mer i magasinet Horeca (nummer 4 2020, som hadde utgivelse i begynnelsen av september)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca