Birgit Opland, som driver av Opland Burger & Steak i Østbanehallen, vil fortelle historien om Opland-Burgeren på burgerseminaret på Smak.

Seminar på Smak: «Den store burgerbølgen»

Et eget seminar på Smak 2017 onsdag 8. februar setter søkelyset på «trend spotting», med bransjeaktører som står i spissen for «den store burgerbølgen».

Publisert
Jonas W. Andersen.

Hovedinnleder er burgerentusiast Jonas Werner Andersen, kategorisjef i NorgesGruppen. Andersen arbeider med «trend spotting», og har sine betraktninger om årsaker til at burger i dag er en stor «snakkis» i bransjen.

Han vil dele innsikt om hvordan trender skapes og vise til eksempler på aktører som har stått for i spissen for den store burgerbølgen.

Historien om Opland-Burgeren

«Mr. Burger», Tarje Haakstad.

Birgit Opland, som driver av Opland Burger & Steak i Østbanehallen, vil fortelle historien om Opland-Burgeren: Råvarene styres bokstavelig fra jord til bord. Dyrene kommer fra utvalgte beiteområder i Gudbrandsdalen. Burgerne grilles i Josper-grillen med spesialkull fra Argentina. Bakteppet er Birgits hjemgård i Trøndelag, Opland.

«Mr. Burger» på plass

Tarje Haakstad, som eier og driver av Døgnvill Burger, omtales gjerne som «Mr. Burger».

Han er også forfatter av «Burgerboka», og vil på seminaret på Smak fortelle fra egen oppvekst med burgeren og burgerhistorien så langt.

Du kan melde deg på burgerseminaret her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS