Brasserie France er kåret til gjestenes favorittrestaurant i Norge av Bookatable by Michelin. (Foto: Arkiv)

Brasserie France kåret til Norges favorittrestaurant

Brasserie France er gjestenes favorittrestaurant i Norge. Restaurant Slippen er kåret til Norges beste fisk- og skalldyrrestaurant, Hanami beste norske japanske restaurant, mens Festningen er kåret til restauranten med best utsikt.

Publisert
Representanter fra alle restaurantene som fikk pris på Bookatable Diner Awards 2018. (Foto: Bookatable)

Videre er Brasserie Blanche kåret til beste Michelin-anbefalte restaurant, mens Kolonialen er «Årets nykommer».

I tillegg ble det i kveld delt ut en rekke priser – spesifikke for Oslo under Bookatable by Michelins kåring.

Se alle vinnerne lengre ned i saken

Restaurant Slippen i Fredrikstad var den eneste restauranten utenfor Oslo som fikk pris av Bookatable by Michelin i kveld. (Foto: Morten Holt)

Bare én utenfor Oslo

Det ble delt ut 11 priser – 10 av dem gikk til restauranter i Oslo, men Fredrikstad-restauranten Slippen stakk av med prisen «Beste fisk- og skalldyrrestaurant i Norge». Slippen var også nominert som «Beste restaurant i Norge».

– Vi er så stolte over utmerkelsen «Beste fisk- og skalldyrrestaurant» i Norge, og at vi var nominert blant de tre beste restaurantene i hele Norge via Bookatable by Michelin. Tusen takk for at dere setter pris på jobben vår. Det betyr så utrolig mye for oss alle, sier daglig leder for Slippen i Fredrikstad, Ingeborg Nygaard.

– Bookatable Diner Awards er gjestenes pris, og derfor noe av den beste responsen en restaurant kan få, kommenterer Åsa Murphy (Stockholm), som leder Bookatable i Norden («Managing Director Nordics»).

Basert på reservasjoner og tilbakemeldinger

Dette er gjestenes favorittrestaurant i Norge, ifølge Bookatable. (Foto: Arkiv)

Resultatet er basert på det høyeste gjennomsnittet av antall reservasjoner og tilbakemeldinger på Bookatable.com. Det var totalt 30 restauranter som er nominert – i 10 forskjellige kategorier. De fleste kategoriene gjelder kun for Oslo. I tillegg ble det gitt en spesialpris til en restaurant som har gjort det bemerkelsesverdig godt på kort tid («Årets nykommer»).

Beste fisk- og skalldyrrestaurant i Norge, ifølge Bookatable. (Foto: Restaurant Slippen)

Her kan du se hvilke restauranter som var nominert i de forskjellige kategoriene

Hanami, Norges beste japanske restaurant. (Foto: Hanami)

Beste restaurant i Norge

Norges beste restaurant med utsikt, ifølge Bookatable. (Foto: Morten Holt)

Brasserie France, Øvre Slottsgate Oslo

Brasserie Blanche. (Foto: Bookatable)

Beste fisk- og skalldyrrestaurant i Norge

Bristol Grill. (Foto: Morten Holt)

Restaurant Slippen, Fredrikstad

Restaurant Fjord. (Foto: Restaurant Fjord)

Beste japanske restaurant i Norge

Xich Lo. (Foto: Bookatable)

Hanami, Kanalen, Tjuvholmen, Oslo

Restaurant Eik Annen Etage. (Foto: Morten Holt)

Beste restaurant med unik utsikt

Cargo Restaurant og Bar. (Foto: Cargo Restaurant og Bar)

Festningen Restaurant, Akershus festning, Oslo

Beste Michelin-anbefalte restaurant

Brasserie Blanche, Josefines gate, Oslo

Beste grillrestaurant i Oslo

Bristol Grill, Hotel Bristol, Kristian IV's gate

Beste fisk- og skalldyrrestaurant i Oslo

Restaurant Fjord, Kristian Augusts gate

Beste orientalske restaurant i Oslo

Xich Lo (vietnamesisk), Eger, Karl Johans gate

Beste internasjonale restaurant i Oslo

Restaurant Eik Annen Etage, Stortingsgata

Beste italienske restaurant i Oslo

Cargo Restaurant og Bar, Sørenga

Årets nykommer

Kolonialen, Bislett, Oslo

Her kan du se hvilke restauranter som var nominert i de forskjellige kategoriene

Her kan du booke en middag på en av de 11 restaurantene som vant sine kategorier

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Bookatable

Bookatable er, med sine 20 000 restauranter og millioner av bookende gjester hver måned, Europas største nettsted for restaurantbookinger.

Bookatables hovedkontor ligger i London og har lokale kontorer i Hamburg og Stockholm.

Bookatable har tilknyttede restauranter i om lag 40 land. Michelin er eksklusiv samarbeidspartner.

Bookatable lar gjestene finne, oppdage og booke restauranter raskt og enkelt via en applikasjon eller nettsiden. Fra sentralt beliggende topprestauranter til lokale serveringssteder og annerkjente Michelin-restauranter. Flere tusen restauranter over hele Europa har valgt å bli en del av Bookatable.

Bookatable bistår restauranter som Pied a Terre, Pizza Express og Hilton med onlinebookinger via deres egne nettsider, Bookatable.com og andre nøkkelpartnere som Tripadvisor.co.uk, SquareMeal.co.uk, Michelin.fr, Reserviermich.de og Restaurangkartan.se.

Bookatables skybaserte teknologi bistår restauranter med å håndtere bookinger, bordplasseringer og med å sikre en optimal bordsetning. Hver måned benytter over 2,5 millioner restaurantgjester seg av Bookatable.

Les mer på Bookatable.com

Powered by Labrador CMS