
BI søker nye leverandører og serveringskonsepter
Handelshøyskolen BI søker nye serveringskonsepter for Bergen, Trondheim og Oslo. Handelshøyskolen BI er på let etter et nye leverandører for mat og drikke på tre av campusene. Alle kontrakter vil ha oppstart sensommeren 2021.
lBI har søkelys på godt, næringsrikt og variert tilbud på mat og drikke til studenter og ansatte, samt at bærekraft er et viktig element som går igjen i alle deler av anbudet.
Mer om de tre stedene
De nye serveringskonseptene omfatter følgende steder og omfang:
Bergen – en aktør
Campus Bergen er BIs nest største campus og holder til i morderne lokaler sentralt på Møhlenpris, like ved sjøen. Det er om lag 2500 studenter og ansatte tilhørende bygget og det er på ca. 9500 kvadratmeter fordelt på tre etasjer.
Studentkantine, vending, kaffebar og studentkro.
Trondheim – en aktør
Campus Trondheim ligger sentralt på Brattørkaia i et moderne og miljøvennlig bygg som stod ferdig i 2018. Det er om lag 1500 studenter og ansatte tilhørende til bygget og det er på 8500 kvadratmeter fordelt på fem etasjer.
Studentkantine, vending, kaffebar og studentkro.
Oslo - flere aktører
Campus Oslo holder til i moderne undervisnings- og kontorbygg i Nydalen i Oslo. Det er om lag 17 000 studenter, 700 ansatte og 300 personer hos leietakere i bygget som er på ca. 92 500 kvadratmeter.
3 serveringssteder (en studentkantine og to personalrestauranter).
2 kaffebarer.
Vendingmaskiner.
Det er mulig for leverandør å levere tilbud på flere enheter. Søknadsfrist er 26.februar kl. 12.00.
Pressemelding