Søren Nystrøm blir ny landssjef i Norge for Best Western. (Foto: Best Western)
Søren Nystrøm blir ny landssjef i Norge for Best Western. (Foto: Best Western)

Best Western får ny sjef i Norge

Hege Ramm går av som landssjef («Country Manager») i Best Western Hotels & Resorts. Inn som ny landssjef kommer Søren Nystrøm, som skal lede hotellkjeden både i Danmark og Norge.

Publisert
Søren Nystrøm. (Foto: Best Western)
Søren Nystrøm. (Foto: Best Western)

Med utnevnelsen av en ny landssjef, samt en rekke skandinaviske organisasjonsendringer, har Best Western Scandinavia innledet en storsatsing for å bli sterkere på hotellmarkedet i Norge.

Leder også Best Western i Danmark

Danske Søren Nystrøm, som også er landssjef for Best Western Hotels & Resorts i Danmark, ser frem til å få samarbeide med de norske Best Western-medlemmene og bransjen i Norge.

Hege Ramm har ledet Best Western i Norge i en årrekke. (Foto: Morten Holt)
Hege Ramm har ledet Best Western i Norge i en årrekke. (Foto: Morten Holt)

– Vi har noen fine medlemshoteller spredt over hele landet, men det er klart vi trenger ekstra kapasitet for å etterleve den store etterspørselen som vi har. Etterspørselen kommer ikke minst fra vårt lojalitetsprogram, som akkurat nå har nærmere 34 millioner medlemmer på verdensplan, sier Søren Nystrøm.

Best Western Scandinavia

Best Western Scandinavia ble etablert i 2015, og er en sammenslåing av Best Westerns organisasjoner og medlemshoteller i Norge, Danmark og Sverige. Organisasjonen har tre kontorer, henholdsvis i Oslo, København og Stockholm.

– Det skandinaviske oppsettet med søkelys på kommersielle aktiviteter og kvalitet, har båret frukt de siste årene. Omsetningen og tilfredsheten blant gjestene har i økende grad vært positiv. En markant økning av kapasiteten i Sverige, har bidratt til å styrke resultatene i alle de tre landene. Vi skal holde på den positive utviklingen og styrke satsingen på det norske markedet, sier konsernsjef for Best Western Scandinavia, Johan Kukacka, i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS