Ordfører i Eid kommune Alfred Bjørlo, miljøsjef på Best Western Hotel Bryggen, Gro Gjerdevik, og markedsrådgiver i Svanemerket, Tormod Lien.
Ordfører i Eid kommune Alfred Bjørlo, miljøsjef på Best Western Hotel Bryggen, Gro Gjerdevik, og markedsrådgiver i Svanemerket, Tormod Lien.

Best Western med svanemerket hotell i Nordfjordeid

Med varme fra fjorden og engasjerte ansatte, investor og ordfører feiret Best Western Hotel Bryggen i Nordfjordeid sitt ferske svanemerke.

Publisert

– Vi har arbeidet med å oppfylle kravene en stund nå, for det var nødvendig å gjøre noen endringer. Derfor er vi svært stolte nå, sier Gro Gjerdevik, som er miljøansvarlig på Nordfjordeids andre svanemerkede hotell.

– Vi kjøper inn økologisk frukt og grønt, vi skifter fortsatt ut lyspærer med sparepærer og LED, og vi går over til sparedusj når vi pusser opp rommene. Vi bruker svanemerkede vaskemidler, doserer bedre og lærer opp renholdere til bedre miljørutiner. Nå er vi stolt over jobben vi har gjort, fortsetter hun.

To svanehoteller i Eid kommune

Eid kommune med sine 6000 innbyggere huser nå to svanehoteller og er slik sett helt i Norgestoppen. Ordfører Alfred Bjørlo (V), som er kjent for å presse KLP ut av kullinvesteringer, var svært fornøyd med overrekkelsen.

– Eid kommune er stolte av at begge våre store hoteller nå er svanemerket, og jeg vil berømme Bryggen Hotell for den flotte jobben de har gjort over mange år for å få dette til. Eid har gått foran på miljø og klima både fordi det er viktig i seg selv, og fordi god miljøpolitikk og effektiv energibruk er lønnsomt. Bryggen Hotel går foran og viser at det samme gjelder i næringslivet. Jeg håper mange både i og utenfor Eid blir inspirert av det Bryggen Hotell her har gjort, sa Bjørlo under markeringen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS