Hotelldirektør Lise Solheim omkranset av daglig leder i Artesia, Ketil H. Stenmarck (til venstre) og gründer og eier Anne Sofie Stenmarck. (Foto: Artesia Spa Hotel Norge)

Hotel Norge by Scandic og Artesia med unikt spatilbud

Mandag 8. mars åpnet Artesia Spa Hotel Norge. Tilbudet er det eneste av sitt slag i Bergen sentrum, og er rettet mot både gjester og lokalbefolkning.

– Dette er en merkedag her på hotellet. Vi er utrolig glade for å ha fått på plass et samarbeid med en av Norges beste aktører på spa, og ser frem til å tilby Bergens befolkning og våre gjester et førsteklasses spatilbud, sier direktør på Hotel Norge by Scandic, Lise Solheim.

Det splitter nye spaanlegget består av et velværebasseng, steambad, badstue og ni behandlingsrom med totalt 11 senger. To av behandlingsrommene benyttes til Duo-behandlingene, hvor to personer kan få massasje i samme rom.

– Skal bli Norges beste

Direktør på Hotel Norge by Scandic, Lise Solheim, under den offisielle åpningen av Artesia Spa Hotel Norge i Bergen mandag 8. mars. Gårdeier Geir Hove til venstre i bildet, og daglig leder i Artesia, Ketil H. Stenmack, i bakgrunnen. (Foto: Artesia Spa Hotel Norge)

Artesia Spa Hotel Norge vil tilby et bredt utvalg velgjørende hud- og kroppsbehandlinger, ulike typer massasjer og medisinsk hudpleie – alt på ett og samme sted.

Mandag 8. mars klokken 07.00 var det offisiell åpning av spaanlegget for hotellets gjester. Klokka 12 åpnet spaet for byens befolkning. Hotelldirektør Lise Solheim og teamet fra Artesia sto klare for å ta imot de første gjestene.

– Vi befinner oss i en tid hvor kortreiste ferier og «staycations» blir mer og mer populært, og opplever at gjestene ønsker å oppleve det lille ekstra når de kommer på besøk. Med et nytt og moderne spaanlegg, har vi nå fått et solid konkurransefortrinn. Ambisjonen er klar: Dette skal bli Norges beste spaanlegg, sier hotelldirektøren i pressemeldingen.

Artesia

Artesia ble etablert i 2002 som Norges mest eksklusive trenings- og velværesenter på Majorstuen i Oslo, og seks år senere åpnet Artesia Spa Grand Hotel i hovedstaden. På den nye avdelingen på Hotel Norge by Scandic er det ansatt 21 personer, og selskapet sysselsetter nå totalt 85 personer fordelt på tre avdelinger. Scandic har dermed spaanlegg på begge av selskapets signaturhoteller.

– Vi har lenge ønsket å utvide virksomheten vår, og har i hovedsak siktet oss inn mot Bergen, som er Vestlandets hovedstad og en turistmagnet av dimensjoner. Da vi besøkte Hotel Norge for et drøyt år siden forsto vi at dette var anledningen vi hadde ventet på, og nå er vi endelig klare for å tilby fantastiske spaopplevelser midt i Bergen sentrum, sier daglig leder i Artesia AS, Ketil H. Stenmarck.

– Gyllen mulighet

Stenmarck innrømmer at det er spesielt å åpne en slik storsatsing midt i en global pandemi, og legger ikke skjul på at det siste året har vært utfordrende for de som jobber innen trening og velvære.

- Samtidig er det slik at det er i krevende tider gode muligheter dukker opp, og vi anser dette for å være en gyllen mulighet. Vi håper vi kan være en kilde til avkobling og velvære i en utfordrende tid. Det skal være trygt å besøke oss, og vi har godt innarbeidede rutiner for smittevern, sier han.

Artesia Spa Hotel Norge vil også tilby et eksklusivt medlemskap som inkluderer tilgang på hotellets gym og PT, tilgang til spaet, én månedlig spabehandling, frokostservering én gang i uka og en hotellsuite på bursdagen. Det vil selges 50 slike medlemskap og her er det førstemann til mølla.

– Endelig i mål

I juni 2018 åpnet Hotel Norge by Scandic etter å ha vært stengt for renovering i nærmere to år. Med det nye og moderne spaanlegget, er prikken over i-en endelig på plass. Hotelldirektør Solheim er svært fornøyd.

– Det er stort å endelig være i mål med arbeidet. Jeg vil rette en stor takk til Hotel Norge Holding ved Geir Hove og Gladstad-familien for å ha spilt en viktig rolle i å få denne drømmen til å bli virkelighet. Jeg vil også berømme samarbeidspartner Artesia for deres strålende bidrag, sier hun i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS