Fra åpningen av Storkjøkkenhuset, fra høyre Øistein Berg Abrahamsen (Rational), Hans Petter Jørgensen (Myhrvold Storkjøkken), Gaute Birkeli (Bryggeloftet).

Slår seg sammen i Storkjøkkenhuset

Culina Bergen/Thomsen Storkjøkken AS og Myhrvold-Gruppen, avdeling Bergen, har etablert Storkjøkkenhuset.

Publisert
Storkjøkkenhuset.

De to storkjøkkenfirmaene i vestlandshovedstaden er fortsatt to forskjellige selskaper, men er nå samlokalisert, med kontorfellesskap og felles showroom, med fullt utstyrt prøvekjøkken, Storkjøkkenhuset har lokaler i Åsane, et kvarters biltur fra Bergen sentrum.

Det nye Storkjøkkenhuset i Bergen.

Tilbyr totalløsninger

– Sammen kan vi tilby totalløsninger for alt innen kjøkken og servering. Vi er fortsatt to separate selskap, og i hovedsak går samarbeidet ut på at stykksalg skal gå gjennom Culina-systemet, mens service og prosjektering skal gå gjennom Myhrvold-systemet, opplyser Rune Skjerdal i Culina Bergen.

Åpent hus med mange gjester 27. januar. Fra høyre Per Christian Valland (Bama), Børge Brekke (Bama) og Brita Hesthamar (Nortura).

– På denne måten har vi allerede erfart at begge selskapene kan operere mer effektivt, og at det blir lettere for kunden å finne den beste løsningen i en hver situasjon, sier han videre.

Inviterte bransjen

Et nytt kompetansesenter for storkjøkken i Bergen.

I forbindelse med at det ble holdt åpent hus i de nyetablerte lokalene 27. januar, var hele bransjen invitert til presentasjon av det nye showrommet.

– Med god hjelp av Nortura, Bama, Tine, Haugen Gruppen og Miele, fikk vi vist mye av utstyret i praktisk bruk, og det ble servert fantastiske smaksprøver over alt, opplyser Skjerdal.

– Et kompetansesenter

– Tanken bak oppbyggingen av showrommet og prøvekjøkkenet, er at det skal brukes til demonstrasjoner og kursvirksomhet i samarbeid med mat- og drikkeleverandørene. Der vil vi få vist vårt produksjons- og serveringsutstyr i praksis til våre felles kunder. Våre samarbeidspartnere innen mat og drikke har allerede vist stor interesse for dette, og vi er nå i ferd med å etablere et kompetansesenter innen vår bransje, sier Rune Skjerdal.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS