Comfort Hotel Bergen Airport åpner i dag, tirsdag 28. februar 2017. (Illustrasjon: Nordic Choice Hotels)

Åpner nytt stort hotell på Flesland

I dag, tirsdag 28. februar, åpner Comfort Hotel Bergen Airport. Hotellet har 304 rom, og som flyplasshotell selvfølgelig tilpasset møte-, kurs- og konferansevirksomhet.

Publisert

Hotellet er en del av det første byggetrinnet i utbyggingen av Bergen Business park, som er under utvikling ved den nye terminalen og Bybanens endestasjon på Flesland.

Comfort Hotel Bergen Airport er nummer to i rekken av Comfort Hotel i Bergen.

Comfort Hotel Bergen Airport. (Illustrasjon: Nordic Choice Hotels)

Et av Comfort Hotels’ mest omfattende prosjekter

– Byggingen av Comfort Hotel Bergen Airport har vært intensivt og er et av Comforts største prosjekter. Nå gleder vi oss bare til Bybanens endestasjon, og til den nye terminalen åpner, sier hotelldirektør på nye Comfort Hotel Bergen Airport, Erlend Fardal Lunde.

Med bygging av Bybanen helt ut til Flesland i 2017, får reisende enkel og rask tilgang til nye møtelokaler, restaurant og overnatting, heter det i en pressemelding.

Like ved terminalen

Hotellet har 304 rom og 12 trådløse møterom. I tillegg ligger hotellet kun to minutter fra den nye terminalen som åpner august 2017.

– Hotellet er tilrettelagt for korte dagmøter og konferanser for opptil 175 deltakere. Når den nye terminalen åpner er det kun to minutter å gå til flyplassen. Målet er å bli en møteplass for reisende til og fra Bergen lufthavn Flesland, slik at de kan bruke tiden på å få unna litt jobb eller bare slappe av i vår «Barception» og lobby mens de venter på sin neste flyvning, sier Fardal Lunde.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Comfort Hotel Bergen Airport

304 rom

12 trådløse møterom

Restaurant, bar og gym

To minutter fra den nye terminalen som åpner august 2017

Innendørs parkering med 110 parkeringsplasser

Comfort Hotels

Comfort Hotels er urbane hoteller for reisende, som ønsker å bo sentralt.

Det finnes 18 hoteller i Comfort Hotels i Norge (inkludert Comfort Hotel Xpress). I tillegg finner du 12 Comfort-hoteller i Sverige, ett i Danmark og ett i Litauen.

Comfort Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, et av Nordens ledende hotellselskaper med 178 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum. 

Les mer på Nordicchoicehotels.no/comfort/

Powered by Labrador CMS