Beckerwyc House by Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites har åpner dørene i morgen, fredag 23. juni.
Beckerwyc House by Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites har åpner dørene i morgen, fredag 23. juni.

Nå åpner Beckerwyc House

Beckerwyc House by Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites har åpner dørene i morgen, fredag 23. juni. – Vi tror at Beckerwyc House vil ha en internasjonal appell for både «foodies» som reiser for unike matopplevelser, og for mennesker som ønsker å finne roen og oppleve destinasjonen Austevoll, sier daglig leder Rønnaug Nymark.

Det nye hotellet ligger på høyde i Bekkjarvik. Her fra chambre séparée - med utsikt over området rundt.
Det nye hotellet ligger på høyde i Bekkjarvik. Her fra chambre séparée - med utsikt over området rundt.

Boutiquehotellet ligger flott til på høyden ved Bekkjarvik Havn i Austevoll like sør for Bergen, og byr på storslått utsikt til den idylliske havnen så vel som fjorden og fjelltoppene i Sunnhordland.

LES OGSÅ: STORSLAGENT I BEKKJARVIK (MARS 2023)

20 rom og suiter

Beckerwyc House har 20 eksklusive rom og suiter, halvparten av disse med egen uteplass.
Beckerwyc House har 20 eksklusive rom og suiter, halvparten av disse med egen uteplass.

Beckerwyc House har 20 eksklusive rom og suiter, halvparten av disse med egen uteplass. Uteområdene består av flere terrasser hvor hotellets gjester kan slappe av i både lounge og jacuzzi.

Det finnes parkeringsplass med ladepunkter for elbil for gjester. Hotellet er en del naturlig del av Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites, med bare fire minutters gangavstand fra det tradisjonelle gjestgiveriet.

«Matkatedralen»

I Beckerwyc House får du frokosten servert på rommet.
I Beckerwyc House får du frokosten servert på rommet.

«Matkatedralen» i hotellets toppetasje vil gi rom for et mangfold av mat- og drikke opplevelser, som vies stor oppmerksomhet i Beckerwyc House. 

Beckerwyc Akademy tar sikte på å øke matkompetanse langs tre akser: Matkurs for privatpersoner og næringsliv, digitale matkurs via streaming, og kompetansetiltak for egen næring.

Et chambre séparée legger til rette for både private matopplevelser og møter.

Mirabelle by Ørjan Johannessen

Jubel for Ørjan Johannessen (til høyre) i Bocuse d'Or Europe i 2012. Odd Ivar Solvold (nummer to fra høyre) skal bidra når restaurant Mirabelle åpnes i Beckerwyc House til høsten.
Jubel for Ørjan Johannessen (til høyre) i Bocuse d'Or Europe i 2012. Odd Ivar Solvold (nummer to fra høyre) skal bidra når restaurant Mirabelle åpnes i Beckerwyc House til høsten.

I november 2023 åpner Mirabelle by Ørjan Johannessen, en eksklusiv restaurant med signaturen «Island Gastronomy».

– Jeg gleder meg til å starte en ny kulinarisk reise med høye ambisjoner, sammen med vårt sammensatte team og familie, sier Ørjan Johannessen

– Åtte år er gått siden seieren i Bocuse d`Or 2015. Dedikasjonen og følelsene rundt presisjon og smak er et savn som jeg har kjent på, som nå kan realiseres gjennom vår nye restaurant Mirabelle, der råvarer fra vår øy Austevoll og omegn står i fokus. Vi vil jobbe hardt hver dag for å skape unike matopplevelser for våre gjester gjennom en nøye planlagt service og meny, fortsetter Johannessen, som også vant gull i Bocuse d'Or Europe i 2012 og bronse i Bocuse d'Or Europe i 2014.

Solvold skal bidra

Johannessen forteller også at hans tidligere coach, mentor og venn Odd Ivar Solvold, som også har bronsemedalje fra Bocuse d’Or (1997), vil være en stor bidragsyter for at Mirabelle by Ørjan Johannessen skal sine ambisjoner og mål for fremtiden.

Se medaljestatistikken fra Bocuse d'Or her

Bidratt til samfunnsutviklingen i Austevoll

Fra en av suitene i Beckerwyc House.
Fra en av suitene i Beckerwyc House.

Styreleder i Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites, Asta Johannessen er svært tilfreds med at Beckerwyc House nå er en realitet.

Fra badet på en av suitene i Beckerwyc House.
Fra badet på en av suitene i Beckerwyc House.

– Et nært og godt samarbeid med Halstensen Eiendom gjennom 40 år har lagt grunnlaget for vår virksomhet og den destinasjonsutviklingen vi driver sammen her på øyen. De senere år har vi fått en god lokal støttespiller i investor Leif Trygve Nilsen. Dette har muliggjort helårsdrift og flere helårs arbeidsplasser, og bidratt til at reiselivet nå er en av toppnæringene i Austevoll. Vi er stolte over å kunne bidra til denne samfunnsutviklingen. For meg personlig er det en stor glede å se at vi sammen som familie kan realisere nye og ambisiøse prosjekter, og at neste generasjon har funnet sin naturlige plass i familiebedriften. Det bekrefter at det vi driver med har livets rett, sier styreleder for Bekkjarvik Hotel & Suites, Asta Johannessen.

Internasjonal appell

Daglig leder for Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites, Rønnaug Nymark.
Daglig leder for Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites, Rønnaug Nymark. Hun startet i stillingen i oktober 2022.

– I Bekkjarvik har det vært drevet overnattingsvirksomhet siden 1600-tallet. Med bena godt forankret i historien, tar vi nå et stort og viktig steg inn i fremtiden. Vi tror at Beckerwyc House vil ha en internasjonal appell for både «foodies» som reiser for unike matopplevelser, og for mennesker som ønsker å finne roen og oppleve destinasjonen Austevoll med sitt store mangfold av aktiviteter, sier daglig leder for Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites, Rønnaug Nymark.

– Samtidig er vi veldig begeistret over å forsterke vårt totale tilbud til både næringsliv og privatpersoner, lokalt og nasjonalt, sier Nymark, som startet i stillingen som daglig leder i oktober 2022.

Farger og former fra hav og natur

Beckerwyc House, med sin spesielle arkitektur.
Beckerwyc House, med sin spesielle arkitektur.

Signaturbygget Beckerwyc House er tegnet av Ajas Mellbye. Referansene til området rundt er tydelig, med sine fjellformasjoner og en fasade med uttrykk som fiskehjeller.

Interiøret, ved Sol Design, plukker opp farger og former fra hav og natur. LAB Entreprenør har gjennom en totalenterprise vært en stødig partner i prosessen.

Les mer på Beckerwychouse.no eller på Bghotel.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS