Glutenfri båndpasta på menyen

Barilla lanserer tagliatelle til glutenallergikere.

Publisert

Barilla er markedsleder innenfor glutenfri pasta i Norge, og du finner i dag tre ulike varianter av Barilla glutenfri pasta i markedet; spaghetti, penne og fusilli. Nå utvider Barilla sitt sortiment og lanserer tagliatelle (båndpasta).

Se oppskrift med glutenfri tagliatelle lengre ned i saken

Tre naturlige ingredienser

Barillas glutenfrie pasta er laget av en blanding av tre naturlige ingredienser; hvit og gul mais, og ris. Den er også helt uten tilsatt stivelse.

Hovedingrediensen er hvit mais, fordi den gir pastaen en mildere smak, uten søthet. Hvit mais gir også en mer naturlig farge som ligner vanlig semolina-pasta. I tillegg gir det en bedre tekstur takket være egenskapene i stivelsen.

Barilla Tagliatelle Glutenfri har en holdbarhet på 24 måneder og veier 300 gram. Koketiden er sju minutter.

Oppskrift med Barilla Tagliatelle Glutenfri

Ingredienser til 2 porsjoner

140 g Barilla Tagliatelle Glutenfri

200 g aromasopp

150 g kremfløte

50 g mild blåmuggost

6 valnøtter

1 sjalottløk

Extra virgin olivenolje

Timian

Salt og pepper

Fremgangsmåte:

1. Skrell og kutt opp sjalottløken.

2. Vask og del aromasoppen i biter.

3. Knekk og hakk opp valnøttene.

4. Varm en stor stekepanne og ha i litt olivenolje.

5. Tilsett sopp med en klype salt.

6. Sautér og la vannet fordampe.

7. Tilsett sjalottløk og timian.

8. Ha i kremfløten, la den smelte blåmuggosten og sett til side.

9. Smak til med salt og pepper.

10. Kok Barilla Tagliatelle «al dente» (følg anvisningen på pakken), spar på et par spiseskjeer av kokevannet. Bland soppsausen og kokevannet sammen med tagliatellen.

11. Strø over hakkede valnøtter.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS