Nytt glutenfritt allbruksmel fra Elda Bakeri

Elda Bakeri har i lengre tid jobbet med å utvikle et glutenfritt allbruksmel.

Publisert
1-kilospose for storhusholdning.

– På grunn av koronapandemien ble hele prosjektet forsinket, men nå er vi endelig i gang. Nylig lanserte vi melet i 500-gramsposer, og nå kommer også melet i 1-kilosposer for storhusholdning, forteller salgs- og markedsansvarlig hos Elda Bakeri, Mattias Skoglund.

– Melet passer til alle typer av glutenfri baking og matlaging. Melet passer for eksempel fint til brød, boller, pizzabunner, kaker, sukkerbunner, lapper, pannekaker og vafler. En annen fordel med allbruksmelet er du også kan bruke den til å jevne ut sauser og supper. Det kan rett og slett brukes til det meste, melder Skoglund.

Elda Bakeris allbruksmel for storhusholdning: 4 x 1000g pr. krt.

EPD: 5624481

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS