Magne Karoliussen fra NHO Reiseliv Innkjøpskjeden (til venstre) og Mattias Skoglund fra Elda Bakeri. (Foto: NHO Reiseliv Innkjøpskjeden)
Magne Karoliussen fra NHO Reiseliv Innkjøpskjeden (til venstre) og Mattias Skoglund fra Elda Bakeri. (Foto: NHO Reiseliv Innkjøpskjeden)

Ny samarbeidsavtale med Elda Bakeri

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har inngått samarbeidsavtale med Elda Bakeri.

Publisert

Elda Bakeri har siden 1998 drevet med glutenfri bakst, og i 2019 ble bakeriet på 850 kvadratmeter i Sandnes i Rogaland kåret til Årets Bakeri.

– Etterspørselen etter glutenfrie produkter og spesialprodukter øker, og dette er noe vi ønsker å tilby våre medlemmer et bredere utvalg av, sier Morten Karlsen, direktør innkjøp og verving i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, i en pressemelding.

Salgs- og markedsansvarlig i Elda Bakerier, Mattias Skoglund, forteller at de er utrolig fornøyd med å inngå et samarbeid med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

– Dette kommer til å styrke Elda Bakeris posisjon i markedet, og vil tilby NHO Reiselivs Innkjøpskjeden sine medlemmer gode betingelser på ett variert glutenfritt sortiment, sier Skoglund.

Han legger til at Elda Bakeri jobber hardt med bærekraft, noe også NHO Reiseliv Innkjøpskjeden fokuserer mye på.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca