Illustrasjonsfoto: Bache-Gabrielsen/Alexis Berg

Kåret til verdens beste cognac

Bache-Gabrielsen Hors d'Age er kåret til verdens beste cognac.

Bache-Gabrielsen Hors d’Age fikk gull og utmerkelsen «verdens beste cognac» i de internasjonale brennevinskonkurransene World Cognac Award og International Spirit Challenge.

Denne våren har det vært et medaljedryss for Bache-Gabrielsen. Det ble også gullmedaljer for VSOP, XO og American Oak.

Norges mest solgte cognac, Tre Kors, fikk sølvmedalje.

Kvalitet - år etter år

«Det er med både en god porsjon stolthet og glede at vi får anerkjennelse for kvalitet i alle cognac-segmenter. Fra unge fruktige cognacer til de mer eksklusive, som har modnet mer enn 50 år på fat. Kjellermester Jean-Philippe Bergier har tilbragt over 30 år som kjellermester i familiehuset, han er lidenskapelig interessert i brennevin, og liker å utforske aromaer, alle typer smak og duft og leverer sannelig kvalitet år etter år», heter det i en pressemelding fra Bache-Gabrielsen.

Bache-Gabrielsen Hors d'Age

De eldste elementene i blandingen er fra omkring 1917, og de yngste er fra 1960-årene.

Smaksnotat: Mørk gyllen farge. Rik og generøs duft. Fin balanse mellom frukt, blomster og kryddertoner fra treverk. Kraftig anslag, nesten oljeaktig i konsistens, et distinkt og umiskjennelig preg av Grande Champagne med den berømte lange ettersmaken. Det tar mer enn 50 år, men det er verdt å vente på.

Råstoff: Ugni Blanc, Folle Blanche Land/distrikt: Frankrike/Cognac, Grande Champagne

Metode: Tradisjonell dobbeldestillasjon. Lagring: Franske eikefat fra Limousin

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS