SalesPoint er siste nytt fra GetShop 

SalesPoint er et funksjonelt og lettfattelig kassasystem som kan brukes dersom du har en restaurant, pub, butikk, eller rett og slett bare for å gjøre småsalg i resepsjonen.

Publisert

– SalesPoint er selvfølgelig integrert direkte inn i PMS-systemet for hotellkundene våre, men du trenger ikke nødvendigvis å drive hotell for å bruke SalesPoint, melder Øyvind Iversen hos GetShop.

– Vi har jobbet mot at det skal være så enkelt som mulig å ta i bruk, og du trenger så å si ingen opplæring i det. I GetShop jobber vi hele tiden mot å perfeksjonere automatisering, og SalesPoint er ikke noe unntak, fortsetter han.

Kostnads- og tidsbesparende

I forhold til automatiseringen i SalesPoint så kan du sende både vanlig faktura og EHF-faktura rett fra kassen, noe som er både kostnads- og tidsbesparende. Det er også tatt høyde for automatikk i forhold til regnskap, og det har derfor også direkteintegrasjon mot regnskapssystemer.

– Du kan også selge gavekort fra kassasystemet, hvor systemet husker alle gavekort som er opprettet og solgt, slik at man slipper å gjøre noe som helst manuell jobb i forhold til dette, opplyser Iversen.

Forskjellige visningsbilder

Det er også lagt til rette slik at du kan ha forskjellige visningsbilder på kassen, som for eksempel en dagsmeny og en kveldsmeny, en sommermeny og en vintermeny, eller et hvilket som helst annet visningsbilde som fungerer for den enkelte bedriften.

På denne måten trenger du ikke å ha flere produkter oppe på kassemenyen enn du faktisk selger til enhver tid.

– Det er ikke bare våre eksisterende kunder som har tatt systemet i bruk. Vi allerede fått inn helt nye kunder som ikke bruker hotellsystemet til GetShop, men som har hørt om SalesPoint og bare vært interessert i det. Så det at vi selger SalesPoint til nye kunder uten at vi aktivt har gått ut og markedsført det, tyder på at vi har gjort mye rett med produktet, melder Iversen.

Les mer på Getshop.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca