Gnist-byggene i Hinna Park.
Gnist-byggene i Hinna Park.

Compass Group til Gnist-byggene

Hinna Park Utvikling, Aker-selskapene og Compass Group Norge AS har inngått avtale om at Compass Group skal drifte service- og serveringstilbud, når Aker BP og Aker Solutions flytter inn i Gnist-byggene i Hinna Park i 2025. Avtalen har en varighet på fem år med fem års opsjon.

– Vi er glade for å få Compass Group til oss – både som serviceleverandør og leietaker på bygulvet. De er en velrenommert aktør innen mat- og servicetjenester, og planlegger spennende løsninger som leietakerne og nabolaget vil få stor glede av. Konseptene blir sentrale for opplevelsen av bygget – med variasjon og valgmuligheter fra morgen til kveld, sier daglig leder i Hinna Park Utvikling, Målfrid Holme.

Med Gnist legges grunnlaget for fremtidens arbeidsplass gjennom innovasjon og bærekraftige løsninger. Moderne fasiliteter vil åpne dørene for over 3000 ansatte og besøkende, og bidra til å skape liv og energi til bygget og bydelen.

Et pulserende samlingspunkt

– Bygget skal være et pulserende samlingspunkt, og langt mer enn bare et kontor. Det skal være en glede å komme på jobb, og vi vil at du forlater det med like mye energi som da du ankom. Samtidig skal det være et samlingspunkt for den nye bydelen som er under utvikling, bygget vil være åpent for alle til å benytte fasilitetene på bygulvet, sier Jan Olav Mathiassen hos Compass Group.

Hvarnes utvikler matkonseptene

Gunnar Hvarnes er kulinarisk direktør for Compass Group.
Gunnar Hvarnes er kulinarisk direktør for Compass Group.

Gunnar Hvarnes, som er kulinarisk direktør for Compass Group, er et kjent navn i matbransjen, og har satt sitt preg på utviklingen av matkonseptene i bygget:

– Vi setter stor pris på denne muligheten og tilliten fra Hinna Park Utvikling og Aker-selskapene. Vi gleder oss til å presentere våre moduler innenfor personalsrestauranter, kaffebarer, og kurs og konferanse til kundene, sier Hvarnes.

Aker-selskapene sin nye storstue i Stavanger

Aker BP og Aker Solutions vil være hovedleietakere i bygget og har vært sentrale i utarbeidelsen av avtaleverket, som er et trepartssamarbeid mellom Aker-selskapene, Hinna Park utvikling og Compass Group.

– Gnist vil være tilpasset arbeidshverdagen etter pandemien, både når det gjelder fleksibilitet, teknologi og fasiliteter på arbeidsplassen. Vi ønsker tjenester og løsninger som gir oss en mest mulig produktiv hverdag og bidrar til et godt arbeidsmiljø for ansatte, sier lokasjonsleder for Aker Solutions i Stavanger, Marius Gjære.

– Gnist er skreddersydd for å skape de mest moderne og fleksible kontorbyggene som legger til rette for god og effektiv samhandling, et godt arbeidsmiljø og samhold som gjør det attraktivt å være på kontoret. Samarbeidet med Compass Group om mat og servicetilbudet underbygger våre ambisjoner om å skape en unik arbeidsplass og samtidig bidra til å utvikle en ny bydel i Stavanger, sier Tommy Sigmundstad, direktør for boring og brønn i Aker BP og selskapets lokasjonsleder i Stavanger.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS