Produktsjef for Naturli', Ingrid Håvik. (Foto: Bjørn Wad)
Produktsjef for Naturli', Ingrid Håvik. (Foto: Bjørn Wad)

Satser på grønn kantinemat

Fristende og fargerike plantebaserte lunsjskåler står klare. I kantinen hos Orkla på Skøyen etablerer Naturli’ en egen matstasjon med inspirasjon hentet fra menyen på Naturli’ Cafe.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS