Innovasjon som forebygger

HyGenikx er en ny virus- og bakteriedreper. – Dette er en ny prisvinnende innovasjon som gjør forebyggende tiltak. Hygenikx beskytter omgivelsene, personell og kunder, sier Morten Eriksen i Drainbo Scandnavia, som selger produktet i Norge.

«Det er dokumentert at den dreper koronavirus. Hygenikx dreper også E. coli, listeria, salmonella, bakterier, virus, mugg, sopp og lukt», heter det i en pressemelding.

Den utrydder bakterier og virus i luft og på overflater i hele matproduksjonen, service- og kjøkkenmiljø, kjølerom, kantiner, venterom, togsett, shuttle-busser, vaskerom, garderober, toaletter – med tanke på noen bruksområder.

Maskinen brukes i dag av også av flere kommuner og store private aktører.

Blant dem som har tatt i bruk HyGenikx er Coor Facility Management, Nordland Fylkeskommune/Lofoten Sikkerhetsopplæring, Fatland Kjøtt – Kjøtt byen/Alnabru og Fatland kjøtt – Ølen. I tillegg har flere hoteller, restauranter og burgerkjeder tatt i bruk produktet.

Hygieneforsterkningssystem

HyGenikx er en lydløs luft- og overflatehygienemaskin.

HyGenikx er et avansert og kompakt veggmontert hygieneforsterkningssystem. Den er dessuten liten og dekorativ.

«Ved å bruke en kombinasjon av de mest effektive luft- og overflatesteriliseringsteknologiene som er tilgjengelige, gir HyGenikx døgnet rundt-hygiene (24/7) og sikkerhetsbeskyttelse, helt ufarlig for mennesker, dyr og omgivelsene», heter det i pressemeldingen.

HyGenikx

Dreper Escherichia coli (E. coli), Staphylococcus aureus (S. aureus), Clostridium dif fi cile (C. dif fi cile), Aspergillus fumigatus og andre primære kilder til infeksjoner.

Eliminerer bakterier, virus, mugg, sopp og flyktige organiske forbindelser (VOC), både i luften og på utsatte overflater, selv på de vanskeligste steder å nå.

Påvist for å tømme skadelige Listeria monocytogenes og Listeria innocua fra overflater til uoppdagelige nivåer.

Betydelig forbedrer hygienestandardene til nivåer som er umulige å opprettholde med tradisjonelle rengjøringsmetoder alene.

Lenger levetid for matvarer.

Påvist for å redusere ødeleggelse ved å forlenge holdbarheten til bedervelig mat i gjennomsnitt med 58 %, og opp 150 % for visse produkter.

Utrydder ubehagelige lukt ved å takle dem ved kilden.

Lavt energiforbruk, bare 85 watt.

Enkelt å skifte lampe og reservebatteri, krever ingen ingeniører på stedet.

Trygt å bruke og trygt for miljøet.

Kombinerer teknologier: Germicidal Oxidation, Germicidal Bestråling,

Dual waveband Plasma Quattro.

Tjenester: 240/50/1. Uavbrutt forsyning – 24 timers drift batteri ved strømbrudd.

Mål: 400 x 135 x 110 mm.

EF-samsvarserklæring.

CE-merket.

Lavspenningsdirektiv 2014/35 / EU- EN 60335-1: 2012 + A13: 2017.

EN 60335-2-59: 2003 + A1: 2006 + A2: 2009.

EN 62233: 2008.

Klasse 1 sertifisert for elektrisk isolasjon.

Designet og produsert etter EUOTA krav.

Les mer og se video av HyGenikx her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS