Illustrasjonsfoto: Scandic Hotels

Semifinalistene i «Årets matgledebedrift»

Både Scandic Nidelven Hotel, To Rom og Kjøkken, og cateringbedriftene 4 Service, Sodexo, De 3 Stuer og Hegstad & Blakstad er alle blant semifinalistene i «Årets matgledebedrift» 2019 – i regi Tine. Se alle semifinalistene her.

Publisert

Dette er semifinalistene

Bedriftens navn

Sted

Fazer Food Services avd. Vedal

Oslo

Restaurant 2 Rom og Kjøkken

Trondheim

Restaurant Kokkekollektivet

Halden

Drømmehagen barnehage

Frekhaug

Hegstad & Blakstad Abels Hus

Trondheim

Scandic Hotel Nidelven

Trondheim

Valdres Lokalmedisinske Senter

Fagernes

Ullerud sentralkjøkken

Drøbak

Hjertet kafè Sykehuset Østfold Kalnes

Sarpsborg

De 3 stuer avd. Verftsgata

Trondheim

4Service avd. Diagonale

Oslo

4Service avd. Dronning Mauds gate

Oslo

Sodexo avd. DNB personalrestaurant

Oslo

De 3 stuer avd. Oslo Atrium

Oslo

Kåring av vinner

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2019 skjer i forbindelse med Ostens Dag i Oslo 24. oktober 2019. Finalistene inviteres inn til Oslo på dette arrangementet.

Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Vi legger spesielt vekt på TINEs produkter, samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenkning og kreativitet hver dag for å spre matglede, heter det fra Tine.

Premiene

• 1. plass: Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Europ i Tallinn i Estland for to personer
• 2. plass: Matfaglig tur til Bekkjarvik Gjestgiveri og mesterkokk Ørjan Johannessen for to personer
• 3. plass: Matfaglig tur til Britannia Hotel og Speilsalen, som ledes av mesterkokk Christopher W. Davidsen for to personer

Juryen

Juryen består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015, Ørjan Johannessen, og fra Tine Partner Servering: sjef kundeutvikling Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig, Pål Jetmundsen og konkurranseansvarlig Brita Unnerud.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS