Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

På let etter firbeint hotellekspert

Hundereiser blir stadig mer populære. Anmeldelser av kjæledyrvennlige hotell har økt med 62 prosent de siste to årene. Har du en flink bisk med nese for kvalitet? Er du selv en hund etter gode hotellopplevelser? Da trenger Hotels.com din hjelp.

Publisert

«Oppgrader hundesengen» er en internasjonal konkurranse der vinneren får bo på 10 ulike kjæledyrvennlige hoteller rundt om i verden

Har du noen gang drømt om å reise jorda rundt med den pelskledde kammeraten din? Da kan det være at drømmen snart blir virkelig – for nå melder nemlig Hotels.com at de er på jakt etter en egen firbent hotellekspert til å anmelde verdens aller beste kjæledyrvennlige hoteller. Så hvis hunden din logrer ved tanken på litt hotelluksus, kan dette være tidenes mulighet.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Internasjonal konkurranse

Oppgaven deres vil bli å spre «bjeffet», og velge ut de beste kjæledyrvennlige hotellene verden over. Vinnerbisken kan ta seg en pause fra hundelivet og nyte 10 netter på dyrevennlige hoteller hvor enn i verden turen måtte gå.

Dette er en internasjonal konkurranse, og det er kun to kriterier for å kunne delta: 1) Deltakeren må være en hund og 2) Vedkommende må ha god smak når det gjelder overnatting. Reiseglade hunder (og eierne deres) kan melde seg på ved å følge Instagram-kontoen til Hotels.com, bruke emneknaggen #CanineCritic på bildet sitt og tagge @hotelsdotcom i bildet.

Konkurransen er tilgjengelig for innbyggere i Storbritannia, Frankrike, Spania, Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyrkia, De forente arabiske emirater, Saudi-Arabia, USA, Canada, Brasil, Mexico og Argentina. Du finner vilkår og betingelser her.

Verdens første firbeinte hotellekspert

I rekrutteringsfilmen kan du se divadronningen Dolly Pawton anmelde The Curtain Hotel i London. Her snuser hun seg frem til alle de viktigste detaljene og viser hvordan det skal gjøres. Se videoen her.

– Jeg er en tispe som elsker luksuslivet, enten det er med en martini ved bassenget eller med en flink bisk som kan gi meg frokost på sengen, og jeg forventer den samme luksus når jeg er ute og reiser. Hvis jeg ikke får en myk morgenkåpe og en godbit på hodeputen, kan du bare glemme at jeg sitter lydig og gir labb. Derfor er det en ære å få lansere Hotels.com sin jakt på verdens første firbente hotellekspert – for vi bikkjer og pelsdivaer trenger også å få vite hvor vi finner de beste overnattingsstedene, sier Dolly Pawton.

Kjæledyrvennlige hotell

Det blir stadig mer populært å ta med seg hunden på reise, og tall fra Hotels.com viser at anmeldelser av kjæledyrvennlige hotell har økt med hele 62 prosent** i løpet av de siste to årene. Hotelleksperten kan nå skilte med nesten 100 000 kjæledyrvennlige overnattingssteder på siden sin. For å feire den store oppgangen har Hotels.com lansert en helt ny kategori i den årlige Loved by Guests-utdelingen: Best for Pets. Hotels.com satser alt på å få så autentiske anmeldelser som mulig, ved å få kjæledyrene selv til å sette poteavtrykket sitt på anmeldelsene.

– Ofte er vi mer glad i kjæledyrene våre enn vi er i våre bedre halvdeler, så det er ingen overraskelse at vi ser en så stor økning i antall reisende som vil ha med seg sin firbente venn. Vi i Hotels.com vil gjøre det enklere for deg å finne det perfekte overnattingsstedet for dere, så vi er utrolig glade for å kunne legge til Best for Pets-kategorien i Loved by Guests-utdelingen vår – men det stopper ikke der! Ved å finne vår egen firbente hotellekspert vil vi forsikre oss som at hotellene virkelig er hundeparadiser og har tilstrekkelig med interessante ting å snuse på, sier «Senior Director & General Manager EMEA» i Hotels.com, Liz Oakman.

Utvalgte hundehoteller

Hotels.com anbefaler å sjekke ut noen av disse vinnerkandidatene fra Best for Pets-kategorien i Loved by Guests-utdelingen vår:

Storbritannia – The Curtain Hotel

Vurdering: 9,2 av 10

På The Curtain Hotel i Shoreditch i London kan du virkelig gi hundelivet en oppgradering. Her finner du både en takterrasse med badebasseng, privat medlemsklubb, restaurant av ypperste merke og en fantastisk bar. Likevel er det mest unike på dette hotellet en av spesialtimene du kan booke: hundeyoga! Her kan du og hunden din rulle ut yogamattene sammen, mens dere senker skuldrene og puster med magen.

Storbritannia – Sherbrooke Castle Hotel

Vurdering: 9,6 av 10

Drømmer du og bikkja om å leve som konger eller dronninger for en natt? Da har Hotels.com det perfekte hotellet – bortgjemt på den engelske landsbygda finner du 18 eksklusive rom, en stor hage, restaurant og en flott terrasse. Det vakre området rundt er perfekt for pinnekasting, halejaging og turer rundt slottet. Hotellet har i tillegg en utrolig vurdering på 9,6 av 10 – så hvis du er en hund etter gode opplevelser, er dette definitivt hotellet for deg.

Hellas – Dream Island Hotel

Vurdering: 9,4 av 10

Sitt! Dekk! Rull deg over på ryggen og nyt sola. I tillegg til å ligge rett ved et arkeologisk museum, har dette flotte familiehotellet et innbydende utendørsbasseng. Med 20 gjesterom, en bar, hage og et eget bibliotek, har du alt du trenger for å nyte late dager i solen sammen med menneskets beste venn. Og når det blir for varmt kan dere svømme om kapp i bassenget.

Canada – Andaz Ottawa Byward Market

Vurdering: 9,4 av 10

Dette helt spesielle firestjernes hotellet ved Byward Market Square er ideelt for en ferie med en pelskledd kammerat. Her kan du og hunden din begynne oppdagelsesferden rett utenfor hotelldøren. Med to barer, en fantastisk takterrasse og et eget treningssenter, har dere det meste dere trenger for å nyte utsikten over Ottawa før dere legger ut på eventyr.

Kroatia – Cornaro Hotel

Vurdering: 9,4 av 10

Gjør deg klar for å labbe ut i det friske og deilige havet utenfor Split i Kroatia. Og med fantastisk natur på alle kanter og lekker mat, er Cornaro Hotel perfekt for en liten hundeferie. Her får du til og med skål, seng og leker til hunden din. Hotellet har 147 rom, to restauranter og en takterrasse som kommer til å gjøre oppholdet uforglemmelig.

** Ifølge anmeldelser på Hotels.com i juli 2019. Basert på antall anmeldelser i 2016 sammenlignet med 2018.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca