Wood Hotel i Brumunddal. (Illustrasjon: Ewe Images/Voll)
Wood Hotel i Brumunddal. (Illustrasjon: Ewe Images/Voll)

Skal lede hotellet i Mjøstårnet

Kari Liberg Lindstad (48) fra Brøttum blir daglig leder for Wood Hotel – Frich’s Hotel & Spiseri Brumunddal AS i Mjøstårnet.

Publisert
Kari Liberg Lindstad blir hotelldirektør for Wood Hotel i Brumunddal. (Foto: Privat)
Kari Liberg Lindstad blir hotelldirektør for Wood Hotel i Brumunddal. (Foto: Privat)

Liberg Lindstad starter opp som daglig leder på hotellet og spiseriet nå i høst.

Hun kommer til Mjøstårnet etter å ha vært hotelldirektør på Honne på Biri de seks siste årene.

Bred bransjeerfaring

48-åringen er utdannet innen markedsføring og personalutvikling/ledelse, da først ved BI/NMH på Gjøvik, deretter personalutvikling og ledelse ved Høgskolen på Lillehammer.

Etter endt utdannelse har hun arbeidet hos flere av de større reiselivsvirksomhetene i regionen. Hun har hatt flere ledende stillinger innen salg på kurs- og konferansemarkedet, blant annet sju år som «Conference Manager» på Lillehammer Hotell.

Les også: Dette blir verdens høyeste trehotell

Kortreist og lokalt

Wood Hotel. (Illustrasjon: Ewe Images/Voll)
Wood Hotel. (Illustrasjon: Ewe Images/Voll)

– Til å lede et hotell bygd av lokale og kortreiste materialer, lokalt eierskap, lokale verdier, krever det også lokal og kortreist ledelse. Det er en glede å ønske Kari Liberg Lindstad velkommen som daglig leder ved Wood Hotel – Frich’s Hotel & Spiseri Brumunddal AS, skriver kjededirektør Roar Øien i en pressemelding.

Saken fortsetter under bildet

Mjøstårnet, som blir verdens høyeste trehus med 18 etasjer og over 80 meter, får et totalt omfang på om lag 15 000 kvadratmeter. Selve hotelldelen er på 8000 kvadratmeter. Hotellet, som får 72 rom, blir liggende helt ned ved Mjøsas bredd.

Les også: Skal drive Wood Hotel i Mjøstårnet

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS