Skaslien Gjestgiveri. (Foto: Morten Holt)

Månedens bedrift i Innlandet

Skaslien Gjestgiveri på Kirkenær er kåret til månedens bedrift av NHO Innlandet.

Publisert
Elin og Ottar Skaslien. (Foto: Morten Holt)

NHO Innlandet, som har om lag 2000 medlemsbedrifter, gir hver måned honnør til en bedrift som har utmerket seg positivt på flere felt.

– Tilbakemeldingene fra gjestene betyr mest

Serverings- og overnattingsstedet i Hedmark har 20 ansatte fordelt på 18-19 årsverk, og omsetter for 15 millioner kroner årlig.

Det er 75 senger fordelt på rundt 40 rom.

– Det er stor sats og inspirerende å få en slik utmerkelse, men det er tilbakemeldingene fra gjestene som betyr aller mest for oss, sier Elin og Ottar Skaslien, som har drevet stedet siden 1983, til Glomdalen.no.

Les også: Skaslien satser på rekruttering

– Det er overfokus på pris, at maten skal være billig. Målet vårt er å lage riktig og sunn mat, sier Ottar Skaslien.

Gode opplevelser

– Målet er å ta hånd om gjestene på samme måte som om de hadde besøkt oss privat. Vi vil gi dem gode opplevelser. At vi har fått et godt omdømme som spisested, er noe vi setter stor pris på. Vi skal gjøre vårt ytterste for å ta vare på et slikt kvalitetsstempel, sier Elin Skaslien til lokalavisen.

Lokale råvarer

Derfor er innehaverne opptatte av å lage maten fra bunnen av, ved å bruke rene råvarer, gjerne lokalproduserte.

Les også: Skal bli best i landet på lokalmat

– Livsstil og kosthold er mye i fokus for tida, men dessverre selges det mye mat som bidrar til å forverre helsa for mange. Det er overfokus på pris, at maten skal være billig. Målet vårt er å lage riktig og sunn mat, sier Ottar Skaslien.

Les mer på Skaslien.no

Les hele saken på Glomdalen.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS