– Den digitale utviklingen i bransjen vil være viktig for den totale gjesteopplevelsen i tiden som kommer, sier påtroppende leder for Compass Group i Norge, Kathinka Friis-Møller. (Foto: Compass Group)

Friis-Møller skal lede Compass Group

Kathinka Friis-Møller blir ny leder for Compass Groups norske virksomhet. Hun tar over etter Therese Log Bergjord. Friis-Møller tiltrer formelt stillingen 1. september.

Publisert
Kathinka Friis-Møller blir ny leder for Compass Groups norske virksomhet. (Foto: Compass Group)

Friis-Møller har vært administrerende direktør for Eurest AS (en del av Compass Group) siden 2016. Hun har 17 års erfaring fra forretningsutvikling og drift, og har jobbet i selskapet siden 2012.

– En av mine styrker er å balansere operativt lederskap med strategisk utvikling. Jeg vil fortsette å jobbe for gode gjesteopplevelser gjennom økt fokus på morgendagens trender, der vi skal være best på mat og service, sier Friis-Møller i en pressemelding.

Therese Log Bergjord slutter etter åtte år som toppsjef i Compass Group. (Foto: Compass Group)

Har ledet Compass Group i åtte år

Log Bergjord fratrer sin stilling som leder for Compass Groups nordiske virksomhet etter åtte år i selskapet, og begynner nå som administrerende direktør i Skretting Group. Dette inkluderer all virksomhet onshore og offshore.

– Når jeg nå forlater Compass Group, er det etter åtte spennende år, og med vissheten om at selskapet er i gode hender. Friis-Møller er en samlende leder, med fokus på vekst og utvikling, uttaler Log Bergjord.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS