Fra Fazer-kantinen på St Svithun videregående skole i Stavanger. (Foto: Fazer Food Services)
Fra Fazer-kantinen på St Svithun videregående skole i Stavanger. (Foto: Fazer Food Services)

Fazer åpnet sine første skolekantiner

Torsdag 17. august ønsket Fazer elever og lærere hjertelig velkommen til nyåpnede kantiner hos St. Olav videregående skole og St Svithun videregående skole i Stavanger

Publisert
Fra St. Olav videregående skole. (Foto: Fazer Food Services)
Fra St. Olav videregående skole. (Foto: Fazer Food Services)

I tråd med sin strategi om å vokse, også innen kommersiell drift, har Fazer nå åpnet kantiner hos to videregående skoler i Stavanger. Åpningen skjedde i forbindelse med skolestart torsdag 17. august.

Foto: Fazer Food Services.
Foto: Fazer Food Services.

– Vi ønsker å skape et levende miljø i og rundt kantinen. Vi vil at elever skal være stolte av kantinen sin, og føle at de hver dag kan finne noe som enten supplerer matpakken hjemmefra, eller som kan erstatte matpakken. Maten skal være sunn, men ikke kjedelig, sier kommersiell direktør i Fazer, Åste Haukvik, i en pressemelding.

«Fazer skal i sitt tilbud skape en helhetlig matopplevelse, med et moderne uttrykk og med tilpasninger i menyen etter ønsker fra elever og ansatte. Maten vi lager følger alltid vår filosofi om sunn og god, hjemmelaget mat», heter det i pressemeldingen fra Fazer Food Services.

Les også: Fazer serverer kunststudenter i Bergen

Les også: Fazer med nye personalkantiner

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her