Disse kan bli Årets Matgledebedrift

Årets Matgledebedrift har vært avholdt i flere år. Nå har juryen valgt ut semifinalistene til årets konkurranse. Vinneren kåres 26. oktober.

Publisert

I fjor var det Thon Hotel Lofoten som vant konkurransen.

Dette er semifinalistene i 2017

Strinda videregående skole, Trondheim

2 Rom og Kjøkken, Trondheim

Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen

Louise Restaurant & Bar, Oslo

Sodexo Vika Atrium, Oslo

Fazer Food Services AS avd. Deg 16, Oslo

MS Color Magic og MS Color Fantasy, Oslo

Solborg Bo- & aktivitetssenter, Ski

NKS Olaviken alderspsykiatriske sykehus AS, Erdal

Søtt + Salt Kantine K35, Kokstad

Studentsamskipnaden På Vestlandet, Kafé Kronstad, Bergen

Kapitelberget barnehage, Skien

Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter, med spesiell vekt på Tines produkter. Den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenking og kreativitet, hver dag for å spre matglede.

Juryen

Vinnerne blir kåret av juryen som består av gullvinner Bocuse d'Or 2015, mesterkokk Ørjan Johannessen, og følgende fra Tine Partner: salgsdirektør Terje Døsrønningen, matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og produktgruppesjef Brita Unnerud.

Vinneren kåres på «Ostens dag»

Vinnerbedriften får tur til Bocuse d’Or Europa i Torino for to personer i juni 2018. Sølv- og bronsevinnerne får hver sin fagdag med matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen i TINE Partner med venner.

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2017 skjer i forbindelse med Ostens Dag i Oslo 26. oktober 2017.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS