Thon Hotel Rosenkrantz i Bergen. (Foto: Arkiv)
Thon Hotel Rosenkrantz i Bergen. (Foto: Arkiv)

Best i Bergen på TripAdvisor

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen har kapret førsteplassen på TripAdvisor i Bergen og er ifølge brukerne nå byens beste hotell.

Publisert

Hotellet sto ferdig totalrenovert i januar 2016 og har på det siste halvåret klatret til topps på rangeringen til nettstedet, med strålende tilbakemeldinger fra gjestene.

– God service i alle ledd, høyt nivå på frokost og kveldsmat, og at vi alltid gjør «det lille ekstra» for gjestene våre, er det som går igjen på tilbakemeldingene vi har fått, sier konstituert hotellsjef Veronica Nortvedt i en pressemelding.

Toppscore på TripAdvisor

«Kjempetrivelig personale, et gedigent pluss for kveldsmat, servicen var kjempegod! Blide mennesker som gjorde sitt ytterste for hotellet. Det virket som folk hadde kunnskap om det de drev med - både de som stod i resepsjonen og de som jobbet i restauranten. Alle var genuint opptatt av at gjestene skulle ha det bra! Vi ble tilbudt kaffe, hotellets spesielle desserter, og lignende. Frokosten var over all forventning med tilbud til alle og enhver, hjemmelaget smoothie, ferskpresset juice, økologisk, glutenfritt, hjemmelaget pålegg, osv. Alt som var lagd var helt riktig tilberedt. Som kostrådgiver, matentusiast og trener får frokosten terningkast 6+! Vi ble over en ekstra natt grunnet frokosten», sier tidligere gjest Catharina N i pressemeldingen fra Thon Hotels.

Finalist i kåringen av Norges beste hotellfrokost

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er en av fire Thon-hoteller som er med i finalen om «Norges beste frokost».

Konkurransen «Twinings Best Breakfast» arrangeres for 12. gang av Haugen-Gruppen, og vinneren blant de 11 gjenværende finalistene kåres i løpet av høsten.

–Vi vet hvor viktig en god frokost er for våre hotellgjester. Derfor har vi stort fokus på å servere den beste starten på dagen med lokale råvarer, flere typer nystekt brød, hjemmelaget pålegg, smoothies og mye annet godt, sier Nortvedt.

Les også: 11 norske hoteller videre i kåringen av landets beste hotellfrokost

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er et hotell i hjertet av Bergen sentrum.

Hotellet har 129 rom, konferanseavdeling med åtte møterom, og kapasitet opp til 170 personer.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS