Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Smaken av Asker og Bærum

Smaken av Asker og Bærum inviterer serveringsbransjen og lokalmatprodusenter til en unik møteplass. Det skjer 21. mars på Scandic Asker.

«Denne dagen skaper vi møteplassen hvor serveringsbransjen får muligheten til å møte spennende lokale mat- og drikkeprodusenter i Asker og Bærum», skrives det i invitasjonen.

Arrangementet er kun for horecabransjen og lokalmat- og drikkeprodusenter

Er du interessert i å delta, må melde deg på innen 10. mars (Askern.no)

Programmet

Kl. 09.00-12.00

Kortkurs i historiefortelling for horecabransjen

Sørger du for at kunden kjenner historien? Spisset kurs for ledere og ansatte på serveringssteder som ønsker å bruke historiefortelling aktivt i kundeopplevelsen

Et måltid servert med en historie, er merverdi for både verten, gjesten og bonden. Historier som rører ved gjestens følelser, er historien kunden din vil huske deg og opplevelsen for. Kursholder Ann-Jorid Pedersen deler praktiske tips og råd for å bygge bedre historier og veileder deltakerne i muntlig fortelling i måltidsituasjoner Målet er å bli inspirert til å jobbe videre med historiefortelling og lære noen triks og metoder.

Max antall deltakere på kortkurset: 15. Førstemann til mølla

Kl. 12.00 - 13.00

Lunsj med lokale smaker

Offisiell åpning av «Møteplassen» ved varaordfører i Asker, Monica Vee Bratlie og varaordfører i Bærum, Siw Wikan.

Lunsjbuffet i restauranten med lokale råvarer på tallerken og i glass.

Kl. 13.00 - 15.00

Smaksmesse der lokale mat- og drikkeprodusenter viser frem sine produkter, råvarer og tilbyr smaksprøver.

Smaksmesse hvor lokale mat- og drikkeprodusenter viser frem sine produkter, råvarer og tilbyr smaksprøver. Her vil serveringsbransjen kunne få innblikk i lokale matskatter som kan legges på tallerkenen og serveres i glass. Det er laget et smakskart som skal gjøre det lettere for deg å finne frem til de lokale gårdsbrukene som tilbyr opplevelser og salg av egne mat- og drikkeprodukter. I området vårt kan du reise fra gård til gård og handle inn råvarer til det gode måltidet gjennom hele året.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS