Rømmegraut fra Fjordland og Brimi

Fjordland lanserer rømmegrøt – eller rettere sagt rømmegraut. For lanseringen er i samarbeid med Arne Brimi.

Publisert

Fjordlands nye rømmegrøt er laget på tradisjonsrik oppskrift fra Arne Brimi. Den er laget med fersk fløte, som opprinnelig var den fineste måten å koke god rømmegrøt på. Kombinasjonen av rømme og fløte, gjør at rømmegrøten blir mildere og rundere på smak.

Rømmegrøt passer til både hverdag og fest, og kan varieres med ulikt tilbehør - alt fra smør, kanel og sukker, til bær, rosiner og spekemat. Fjordland har gjort det enkelt for deg å raskt tilberede, og nyte en tradisjonsrik rømmegrøt laget av Arne Brimi.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS