Tirsdag 18. mars 2025 arrragerer Kost- og ernæringsforbundet en halvdagskonferanse på Umami Arena: Hvordan kan man på beste måte sikre seg en god matberedskap på storkjøkken?
Tirsdag 18. mars 2025 arrragerer Kost- og ernæringsforbundet en halvdagskonferanse på Umami Arena: Hvordan kan man på beste måte sikre seg en god matberedskap på storkjøkken?

Setter søkelys på matberedskap i storkjøkken


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS