Daglig leder for Lotus Mat- og Vinhus i Tromsø, Eddy Ngan. (Foto: Lotus Mat- og Vinhus/Foodora)
Daglig leder for Lotus Mat- og Vinhus i Tromsø, Eddy Ngan. (Foto: Lotus Mat- og Vinhus/Foodora)

600 % vekst for Tromsø-restaurant

Da koronakrisen slo til, og gjestene måtte holde seg hjemme, ble mange restauranter over hele landet tvunget til å tenke nytt. Lotus Mat- og Vinhus i Tromsø startet tidlig et tett samarbeid med foodora, og kan juble for over 600 % vekst siden mars 2020.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS