Jakten på det gode Instagram-bildet

Stadig flere reisende besøker ekstravagante hoteller i jakten på det perfekte Instagram-blinkskuddet. Én av seks innrømmer at de velger hotell ut fra hvor bra bildene vil se ut i sosiale medier. Hotels.com har laget en liste over 10 av de mest Instagram-vennlige hotellene i verden.

Publisert

Den nyeste Mobile Travel Tracker-rapporten fra Hotels.com viser at millenniumsgenerasjonen i snitt bruker 80 minutter om dagen på sosiale medier mens de er på ferie, der to av tre er aktive Instagram-brukere. Det er derfor ingen overraskelse at det perfekte feriebildet står høyt på prioriteringslisten.

Sosiale medier påvirker valget

– Vi har alle gjort det: Du går inn på hotellrommet ditt, og før du i det hele tatt har rukket å pakke ut av kofferten, setter du opp det perfekte Instagram-bildet av rommet og utsikten fra balkongen. Vår årlige, internasjonale Mobile Travel Tracker-rapport viser at sosiale medier påvirker valget av feriedestinasjonene til én av seks personer. Derfor tenkte vi at det var på tide å lage en liste over noen flotte hoteller som garantert vil generere likerklikk, sier Isabelle Pinson, Vice President, EMEA hos Hotels.com, i en pressemelding.

Balkonger med fantastisk utsikt, majestetiske bad, spektakulære vannfontener og avslappende takbasseng, er bare noen av høydepunktene fra topp 10-listen.

Under finner du de 10 mest fotogene hotellene, ifølge Hotels.com.

1) St. Pancras Renaissance Hotel London, Storbritannia – en trapp for kongelige

Gjestevurdering på Hotels.com: 8,8 av 10

Denne ikoniske og majestetiske trappen er for mange kjent fra musikkvideoen til Spice Girls' superhit «Wannabe» og er en gjenganger i ulike bildedelingstjenester. Få en venn til å ta bilde av deg mens du går ned denne trappen, og se likerklikkene strømme inn!

2. Hotel Plaza Athénée, Paris – en utsikt du sent vil glemme

Gjestevurdering på Hotels.com: 9,6 av 10

Denne utsikten er så romantisk at den til og med fikk Carrie Bradshaw i Sex og Singelliv til å hoppe av ren begeistring. Legg ut bilde av denne perlen på Instagram og forbered deg på kommentarer som «Episk!» og «Wow!». Rommenes utsikt mot Eiffeltårnet, omkranset av røde blomster, klassiske franske vinduslemmer og knallblå himmel, er et av de mest populære hotellmotivene på Instagram.

3. Conrad Maldives Rangali Island, Maldivene - undervannsrestauranten

Gjestevurdering på Hotels.com: 9,2 av 10

Fem meter under havnivå kan du nyte en bedre middag på undervannsrestauranten Ithaa. Med 180 graders panoramautsikt og haier og andre fisker svømmende rundt deg, ligger alt til rette for det perfekte Instagram-bildet. Nyt en seksretters gourmetmiddag og server følgerne dine det ultimate matbildet! Sa noen #nofilter?

4. Hotel Fasano, Rio de Janeiro - det perfekte bassengbildet

Gjestevurdering på Hotels.com: 9,2 av 10

Ta det ultimate blinkskuddet ved et av de beste takbassengene i Rio de Janeiro, med den umiskjennelige fjellformasjonen Sukkertoppen som bakteppe. Her kan du nyte en drømmeutsikt over Brasils nest største by og samtidig sikre deg det perfekte feriebildet mens du poserer ved bassengkanten.

5. Jade Mountain Resort, Saint Lucia – et bad litt utenom det vanlige

Gjestevurdering på Hotels.com: 10,0 av 10

Finnes det et bad med vakrere utsikt? Denne fantastiske utsikten har blitt et yndet fotoobjekt blant Instagram-brukere over hele verden. Med Det karibiske hav på dørstokken, omgitt av fantastisk natur og en eksklusiv atmosfære, er dette badet et must i ethvert Instagram-album.

6. Villa Saraswati, Bali - toppen av luksus

Gjestevurdering på Hotels.com: 8,8 av 10

Disse luksuriøse villaene i Ubud utstråler eksklusivitet og er perfekt for reisende på jakt etter varme og avslappende omgivelser – og det perfekte Instagram-bildet. Du trenger ikke å være kjendis for å ta et Instagram-blinkskudd av dette stedet – men det kan godt hende du blir en hvis du er heldig med bildet.

7. Barceló Málaga, Spania – en leken hotellobby

Gjestevurdering på Hotels.com: 8,8 av 10

Vi vet alle hvor viktig et godt førsteinntrykk kan være, noe hotellet Barceló Málaga tydeligvis også har fått med seg. Takket være den gigantiske sklien i rustfritt stål, som går under det spanske navnet «la Estructura Deslizante para Humanos Atrevidos» (sklien for vågale mennesker), kan gjestene sjekke inn med stil.

8. The Icehotel, Sverige

Gjestevurdering på Hotels.com: 8,6 av 10

Hvis du noen gang har lurt på hvordan du kan ta Instagram-profilen ditt til neste nivå, er dette hotellet svaret. Nesten alt i Icehotel er (ikke overraskende) laget av is, der hvert enkelt rom har et unikt tema og er håndskåret av kunstnere fra hele verden.

9. Bellagio, Las Vegas – det ultimate geofilteret

Gjestevurdering på Hotels.com: 8,6 av 10

Dette luksushotellet er et svært populært tilfluktssted for kjendiser og tiltrekker seg hundretusener av sosiale medier-entusiaster hvert eneste år. Ta et bilde av den ikoniske vannfontenen eller vis frem det eksklusive hotellrommet ditt for å gi følgerne dine noe å bli misunnelig på.

10. Lebua at State Tower, Bangkok – den ultimate baropplevelsen

Gjestevurdering på Hotels.com: 8,8 av 10

Gjør deg klar for himmelsk oppvartning! Bangkoks Sky Bar ligger på toppen av State Tower og har en panoramautsikt som strekker seg så langt øyet kan se – det perfekte insta-motivet. Baren er for mange kjent fra The Hangover-filmene, og gjenskaper du noen av scenene med vennegjengen her, er det bare å lene seg tilbake og se likerklikkene skyte i været.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS