Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Påskedrinker fra Bache-Gabrielsen

Her er tre påskedrinktips fra Bache-Gabrielsen – på hytta, i solveggen eller i båten.

Publisert

Våryr

Forfriskende og forførende smaker når snøen smelter og sommeren nærmer seg.

Ingredienser

4 cl Bache- Gabrielsen Tre Kors

Ingefærøl (lyst)

Sitron

Fremgangsmåte: Drinken bygges rett i et highballglass med hel is. Pynt med en lang sitronpeel.

Tips: smaker også utmerket med Pineau istedenfor cognac, for dem som ønsker en mer alkoholsvak variant.

Toddy

Ingredienser

4 cl Bache-Gabrielsen VSOP

1 stor teskje honning

1 cl sukkerlake

Saften fra 1/2 halv sitron

Varmt vann

Fremgangsmåte: Bland honning, sitron, sukkerlake og cognac. Rør om. Tilsett varmt vann.

Chocolat Orangina

Smaker som Freias sjokolade-appelsin.

Ingredienser

2 cl Bache-Gabrielsen American Oak

2 cl Cointreau

3 teskje O’boy

Steamet/varm melk

Fremgangsmåte: Bland O’boy, cognac og Cointreau. Rør godt. Tilsett varm melk. Toppes med zest av appelsin. Om du vil imponere kan du flambere, ta en stor bit av zesten og tenn på spruten i det du kryster den over drinken.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS