Tabasco på menyen

I kokkekonkurransen Hot Chef, som arrangeres av Tabasco og Haugen-Gruppen, er utfordringen å presentere den beste retten med bruk av minst et av Tabasco-produktene. Nå inviteres kokker til å delta.

Publisert

Temaet for årets konkurranse er «Street Food», og de som ønsker å delta i konkurransen kan sende inn sin påmelding – oppskrift, innen 15. april. Du må ha fylt 21 år (født før 1. juli 1995 for kunne delta).

Finale på Louise

De tre kokkene med best oppskrift inviteres til finale på Louise Restaurant & Bar på Aker Brygge, onsdag 11. mai, og vinneren her belønnes med en reise til Tabascos «hjemsted», Avery Island i Louisiana i USA.

Her har Tabasco blitt produsert helt siden 1868, og øya kan by på alt fra Tabasco Pepper fields, til fuglepark, alligatorer og egen restaurant der Tabasco selvfølgelig er en ingrediens i alle retter. Den norske vinneren er Tabascos hedersgjest, sammen med vinnerne av Hot Chef fra en rekke andre land.

Dette er juryen i den norske finalen

Gary Evans • International Corporate Chef Tabasco Brand

Mats Johansson • Corporate Chef i Haugen-Gruppen Storkjøkken

Robert Pfarl • Kjøkkensjef ved Louise Restaurant & Bar

Lars-Erik Vesterdal • Kjøkkensjef på NordØst Food&Cocktails

Det er påmeldingsfrist for deltakende kokker 15. april. Her kan du melde deg på

Les mer om konkurransen på Haugen-Gruppens hjemmeside

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS